Un dezvoltator de microcipuri care dovedesc starea de vaccinare susţine că ciparea oamenilor se va face indiferent dacă ne place sau nu

(Captură Foto)


Dezvoltatorul unui microcip implantat care este legat de un paşaport de vaccin COVID spune că ciparea în masă a oamenilor ca mijloc de verificare a conformităţii cu privire la vaccinare va avea loc „indiferent dacă ne place sau nu”.

Dsruptive Subdermals a dezvoltat un implant scanabil de dimensiunea unui bob de orez care afişează informaţii despre conformitatea cu vaccinul COVID-19 atunci când este scanat.

În ciuda criticilor larg răspândite, bazate pe temerile legate de o societate distopică de tip Big Brother, directorul general al start-up-ului tehnologic a minimizat astfel de preocupări în timpul unui interviu pentru The Express.

„Această tehnologie există şi este folosită, indiferent dacă ne place sau nu”, a declarat Hannes Sjoblad.

„Sunt fericit că este adus în conversaţia publică”, a adăugat el. „Noile tehnologii trebuie să fie dezbătute şi înţelese pe scară largă.”

Sjoblad a susţinut că cipul nu ar putea fi folosit pentru a urmări locaţia unei persoane, afirmând: „Cipurile nu vă vor dezvălui niciodată locaţia, sunt activate doar când le atingeţi cu smartphone-ul, aşa că aceasta înseamnă că nu pot fi folosite pentru a urmări locaţia purtătorului”.

El a dezvăluit, de asemenea, că scopul companiei a fost să lucreze cu guvernele pentru a „transforma asistenţa medicală la scară globală”.

Sjoblad a dezvăluit adevăratul scop al cipului, acela de a acţiona ca o carte de identitate medicală pentru a determina dacă o persoană are voie să intre într-un cinematograf sau într-un supermarket.

„De exemplu, dacă merg la film sau într-un centru comercial, oamenii vor putea să-mi verifice starea chiar dacă nu am telefonul la mine”, a menţionat el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură