Udrea, despre USL: Puteau să îşi facă un Cazino, un club de noapte, dar, ghinionul nostru, ei conduc ţara

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

„I-au prins crizele cu ţara în mână! Cred că ceea ce nu a putut face dezastruoasa guvernare de zi cu zi a USL de până acum ar putea face dezastruoasa reacţie a Guvernului USL la cele două crize majore din ultima săptămână”, a scris luni seară deputatul PDL Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

Udrea susţine că reacţia guvernării la tragicul accident aviatic în care şi-au pierdut viaţa doi oameni este un motiv ca USL să plece.

„Dacă oamenii încă nu au ieşit să-i dea jos din scaunele de la Palatul Victoria pentru repetatele creşteri de taxe şi impozite, pentru cele mai mari creşteri de preţuri din Europa, pentru atacul la Justiţie, cred că moartea Aureliei Ion şi a lui Adrian Iovan ca urmare a incompetenţei lui Victor Ponta şi alor săi a şocat populaţia şi este un motiv pentru ca românii să reacţioneze şi să ceară USL-ului să plece”, a declarat aceasta.

Deputatul PDL mai afirmă că deşi Guvernul USL dă dovadă de o „lipsă de viziune economică” şi „incapacitate de a găsi soluţii la problemele cu care ne confruntăm zi de zi, unii încă mai scuză Guvernul Ponta şi îi mai dau credit, fiind răbdători”.

„Dar ceea ce a văzut o ţară întreagă, haosul unor instituţii populate cu politruci, cu clientelă de partid care habar nu are cu ce se ocupă în funcţiile pe care le-a primit, a trezit din amăgire şi pe cei mai aprigi susţinători ai Puterii.”

Elena Udrea a criticat faptul că Guvernul USL a fost prins „în off-side” de zăpadă.: „Acum avem criza generată de zăpada care a venit peste noi. O altă mostră de incompetenţă, de diletantism, de superficialitate, de lipsă de compasiune faţă de cei afectaţi, de circ mediatic care să acopere lipsa de acţiune. După ce ne-au spus din toamnă că vom avea o iarnă grea în decembrie!!!, pentru că aveau de împărţit nişte bani către clientela de partid la sfârşit de an, au fost prinşi în off-side la sfârşitul lui ianuarie! Inadmisibil!”

„Dacă urmăreşti ce se întâmplă cu reacţia autorităţilor în cele două situaţii de criză, înţelegi că nu este o eroare conjuncturală, este adevărul despre aceşti guvernanţi. O gaşcă de şmecheri a pus mâna pe ţară! Puteau să îşi facă un Cazino, puteau să aibă un club de noapte, puteau să traficheze ţigări, puteau cu banii astfel câştigaţi să fie acum la Monte Carlo sau în Dubai, dar, ghinionul nostru, ei conduc ţara! Nu înţeleg ce au de făcut şi nici de ce ar trebui să facă anumite lucruri.”

Fostul ministru al Turismului a vorbit şi despre atitudinea premierului Ponta în timpul celor două crize care au lovit ţara.

„Adică, dacă nu este treaba lui să plece personal în munţi să caute supravieţuitorii accidentului, de ce nu poate Victor Ponta să petreacă la restaurant în timp ce Aurelia Ion şi Adrian Iovan mureau în frig, pentru că cei din subordinea lui, de la miniştri la simpli angajaţi, nu erau în stare să acţioneze conform atribuţiilor? De ce nu poate să joace baschet în timp ce ţara este blocată în nămeţi sub viscol dacă nu el personal trebuie să se suie pe freză să cureţe drumurile?

Ei bine, acest comportament arată cât sunt de străini de ceea ce reprezintă funcţiile pe care le ocupă, dintre cele mai înalte din stat. Nu au ce căuta în fruntea ţării! Nu au legătură cu administrarea unei ţări şi cred că nu ar fi în stare nici un amărât de IMM să conducă. Tot ce pot face este circ televizat. Premierul ne sufocă apărând la tv de câteva ori pe zi cu toate nimicurile, dar dispare de tot când trebuie să dea explicaţii naţiunii despre ce face el şi ce face guvernul lui într-un moment de criză. Iar miniştrii pe care îi conduce au învăţat de la el să facă la fel”, a precizat aceasta.

„Nişte "golănaşi" pe care i-au prins crizele cu ţara în mână. Nenorocirea este că ne-a prins şi pe noi în acelaşi timp!”, a subliniat Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne