Tăriceanu: Se încearcă eliminarea liderilor care au curajul să critice regimul Iohannis

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, invocă din nou problema "forţelor oculte" care încearcă să-i scoată din joc pe liderii politici care critică actualul regim de la putere.
Andrei Pricopie
22.08.2016

alte articole

Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin la crearea ALDE România (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
22.08.2016

Formula politică ce mai degrabă urmează să se agreeze după alegerile parlamentare din iarnă este PSD-ALDE şi poate o altă formaţiune, pentru a se realiza o "majoritate solidă", a declarat duminică seară, la România Tv, co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Formula politică care mai degrabă urmează să se agreeze este o formulă cu PSD împreună cu ALDE şi poate eu ştiu o altă formaţiune cu care să formăm o majoritate solidă şi acest plan sigur că deranjează foarte mult actuala conducere politică democratică şi nedemocratică a ţării", a declarat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Şeful Senatului a acuzat că una dintre încercările "care se fac în mod din ce în ce mai evident este eliminarea" de pe scena politică a unor lideri politici care au curajul să critice actualul regim Iohannis "mai ales nereuşitele acestui regim împreună cu Guvernul său, cu Guvernul condus de Dacian Cioloş".

"Bineînţeles că eliminarea partidelor care sunt potrivnice unor astfel de formule despre care am vorbit mai înainte şi a liderilor lor face parte văd din metodele care sunt utilizate din ce în ce mai mult", a adăugat Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor