Clotilde Armand: Tăriceanu a sărit peste coada de la permise cu un tupeu de nomenclaturist

Gestul lui Călin Popescu Tăriceanu de a sări peste coada de la permise ne reaminteşte de epoca comunismului, a declarat franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu, al doilea om în stat, a sfidat sute de români care aşteptau la coadă reînnoirea permisului auto şi s-a băgat în faţa cu un tupeu de nomenclaturist, a scris marţi, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand, de la Uniunea Salvaţi Bucureştiul.

Franţuzoaica a citat articolul 16 din Constituţia României care afirmă: "Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări".

"Tăriceanu a arătat că dispreţuieşte cetăţenii şi Constituţia României. Este ultimul dintr-un lung şir de manifestări inacceptabile şi ilegale ale acestui personaj de-a lungul timpului. Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare face parte din Ministerul de Interne şi se află în subordinea ministrului Petre Tobă, suspectat că şi-a plagiat lucrarea de doctorat, depăşit de situaţie şi incompetent, nu a reuşit să înlăture birocraţia greoaie din acest minister.

Un astfel de personaj arogant, oportunist şi iresponsabil ar trebui să dispară cât mai grabnic din viaţa publică românească. Gestul lui Tăriceanu ne reaminteşte de epoca comunismului, când cei din conducere sau cu relaţii la partid ignorau oamenii şi săreau peste acele cozi imense la alimente", a comentat Clotilde Armand.

În opinia consilierului USB, al doilea om în stat ar fi trebuit să fie un exemplu, însă avem dovada că este primul care nu respectă regulile bunului simţ.

"Am speranţa ca la alegerile parlamentare din toamnă partidul de buzunar ALDE, fostul partid PC al condamnatului penal Voiculescu, nu va trece pragul electoral, ieşind astfel definitiv de pe scena politică. Urmărit penal de DNA pentru mărturie mincinoasă, Tăriceanu manevrează pentru îndepărtarea Guvernul Cioloş, în scopul de a modifica legislaţia penală şi a prelua controlul Parchetelor şi Serviciilor Secrete", a mai precizat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne