Tăriceanu: România nu a avut niciodată un Guvern mai slab. Echipa lui Cioloş este catastrofală

În prima zi de campanie electorală, cei doi lideri ALDE - Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin - au pus tunurile pe Guvernul Cioloş.
Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin la crearea ALDE România
Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin la crearea ALDE România (Epoch Times România)

România nu a avut niciodată în ultimii 27 de ani un guvern cu o performanţă atât de slabă ca actualul Executiv tehnocrat condus de premierul Dacian Cioloş, a declarat vineri co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Cea mai proastă soluţie, cum s-a văzut, este această formulă tehnocrată. Sigur că se impune un guvern politic. Sunt convins că după alegerile viitoare guvernul va fi numai unul politic. Nu cred că cineva îşi va mai permite să se frigă cu această formulă nefericită", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Agerpres.

În opinia liderului ALDE, este aproape inutil orice demers de schimbare a Guvernului, având în vedere timpul scurt până la alegerile parlamentare, "cu toate că după cum performează guvernul în acest moment singurul lucru pe care l-ar merita ar fi o moţiune de cenzură care să ducă la demitere".

"Atât de proastă este performanţa. Cred că România nu a avut niciodată în ultimii 27 de ani un guvern cu o performanţă atât de slabă. Păcat de primul ministru. E un om pe care îl cunosc şi îl apreciez, însă echipa pe care a selectat-o sau i-a fost impusă, dictată, este una de un nivel absolut, aş spune, catastrofală", a adăugat Tăriceanu.

La rândul său, Daniel Constantin - celălalt lider al ALDE - a declarat că "trebuie să facem în aşa fel încât acest guvern fie să îşi revină, să funcţioneze pentru oameni, fie să plece."

"Vă promit că în perioada următoare, lucrăm deja la cifre, vom fi din ce în ce mai vocali împotriva Guvernului. Le vom spune noi ce să facă. Dacă nu vor face, trebuie să plece acasă", a declarat Daniel Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne