Tăriceanu: Platforma lui Cioloş - un fel de apă de ploaie, perfectă pentru un partid fără identitate ca PNL

Premierul Dacian Cioloş a devenit oficial candidatul PNL pentru un nou mandat în fruntea Executivului după alegeri, situaţie care nu îi surâde deloc liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)
Ana Ion
03.11.2016

Prin validarea lui Dacian Cioloş drept candidat la funcţia de premier din partea PNL, Consiliul Naţional al acestui partid a ratificat ceea ce ştiam demult, încă de la fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu, că nu mai este liberal, ba mai mult, că nu mai are niciun fel de identitate politică, a declarat miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Platforma 'România 100', creaţia "tehnocratului" Cioloş şi asimilată fără rezerve de un PNL care va defila cu acest pseudo-program în campania electorală, nu are niciun fel de culoare politică. Ea se potriveşte oricui şi nimănui, e un fel de apă de ploaie care nu spune nimic concret şi e perfectă pentru un partid rămas fără identitate, fără lideri şi fără credibilitate.

Cine mai poate avea încredere într-un partid al cărui preşedinte spune fără să clipească după o întâlnire electorală importantă: "Dacian Cioloş nu participă la campania electorală"? Cine mai poate avea încredere în Dacian Cioloş, atâta vreme cât a declarat în repetate rânduri că nu va candida, dar a acceptat candidatura din partea PNL? Cine mai poate avea încredere într-un partid al cărui preşedinte merge la Cotroceni frecvent ca să primească instrucţiuni şi ordine pentru ce trebuie să execute partidul?", a precizat Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai afirmat că, în calitate de politician care "a contribuit după Revoluţie la renaşterea liberalismului şi a Partidului Naţional Liberal, nu poate să deplângă faptul că PNL a rămas liberal doar în denumirea sa".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor