Sportiv de la Dinamo, mort în timpul unui antrenament

Dinamo a mai pierdut un sportiv. Potrivit martorilor, ambulanţa ar fi ajuns la sportivul căzut pe marginea bazinului Floreasca în 20 de minute.
Spitale, pacienţi, aparatură medicală
Spitale, pacienţi, aparatură medicală (Epoch Times România)

La scurt timp după ce Ekeng a fost condus pe ultimul drum, Dinamo mai pierde un sportiv, pe neaşteptate. Jucătorul de polo Cornel Chiuariu a încetat din viaţă în timpul unui antrenament în bazinul de la Floreasca, relatează B1 TV.

Potrivit sursei citate, Chiuariu se afla la un antrenament şi se pare că ar fi suferit un stop cardiac.

Ca şi în cazul morţii lui Patrick Ekeng, şi acum se ridică probleme legate de modul în care a reacţionat sistemul medical de urgenţă. Conform B1, martorii susţin că ambulanţa a venit după 20 de minute, în timp ce managerul SAMB, Alis Grasu, declară că medicii au ajuns după 10 minute, potrivit B1TV.

Vestea tragică a fost confirmată de colegul lui Cornel Chiuariu, Adrian Cercel pe Facebook.

”Din păcate azi la 13,50 colegul nostru Chiuariu Cornel a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca”, a spus Adrian Cercel.

Reamintim, în context, că moartea lui Patrick Ekeng a stârnit ample discuţii, pe motiv că ambulanţa l-a preluat târziu pe sportiv şi nu era echipată corespunzător pentru resuscitare. În cazul Ekeng, ambulanţa aparţinea unui serviciu privat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport