Şoşoacă pretinde că "are semnale" că partidele vor vota suspendarea lui Iohannis: Nu-l mai suportă nimeni

Diana Sosoaca (Captura video)
Andrei Pricopie
17.12.2020

Senatoarea Diana Şoşoacă pretinde, într-o intervenţie la Inedit TV, că are "semnale" că restul partidelor din Parlament vor susţine demersul de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis anunţat de şeful formaţiunii AUR George Simion.

Întrebată de un realizator TV, potrivit Aktual24, cu cine se va alia AUR pentru a avea îndeajuns de multe voturi în Parlament la suspendarea lui Iohannis, Şoşoacă a susţinut că "nu-l mai suportă nimeni" pe preşedinte.

"O să aveţi surprize. Sunt semnale din interiorul acestor partide că se doreşte suspendarea preşedintelui, nu-l mai suportă nimeni, este preşedintele lui, cu guvernul lui, cu parlamentul lui, cu ţara lui, cu poporul lui, cu partidul lui pe care l-a susţinut. Dacă eşti preşedinte nu ai voie să faci politică, ne ştie o lume întreagă, am ajuns de râsul jurnaliştilor din exterior, nu se poate. Multora li se pare imposibilă suspendarea. S-a gândit cineva că AUR va ajunge în Parlament? Nici măcar noi", a declarat Şoşoacă.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, ce părere are despre intrarea partidului AUR în Parlament, precum şi despre faptul că liderul acestei formaţiuni, George Simion, a spus că va face demersuri pentru suspendarea sa din funcţie.

"Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată, dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa foarte informal. Este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică, mai multe în momentul acesta nu am ce să comentez", a fost replica şefului statului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor