Sondaj global: "Cum credeţi că ar trebui să se ocupe guvernele de datoriile masive?"

Reagan Castro, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Reagan Castro, Dubai, Emiratele Arabe Unite (The Epoch Times)

Printre părerile privind modalitatea prin care guvernele ar trebui să se ocupe de datoriile masive se află un accent pe redresarea economică, o impozitare mai mare a persoanelor cu salarii mai mari, mai multe locuri de muncă pentru cetăţenii din clasa de jos şi de mijloc şi o reducere a externalizării forţei de muncă. Acestea au fost sugestiile pe care reporterii Epoch Times le-au primit când au întrebat localnicii din Dubai până în Statele Unite ale Americii: "Cum credeţi că ar trebui să se ocupe guvernele de datoriile masive?"

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Reagan Castro, 31 de ani, inginer de transmisie

Cred că guvernul ar trebui să creeze mai multe locuri de muncă pentru cetăţenii din clasa de jos şi de mijloc, prin încurajarea sectorului privat să renunţe la externalizarea forţei de muncă către alte ţări şi prin acordarea unei rate minime de impozitare în schimb. Prin urmare, rata de impozitare pentru clasele superioare şi sectoarele private care operează pe plan extern ar trebui să crească în mod rezonabil. Creşterea impozitului pentru "produse păcătoase", cum ar fi alcoolul şi tutunul, ar trebui să reprezinte un venit suplimentar, în felul acesta tratându-se problema datoriilor masive.

Lund, Suedia

Marcus Simonson, 32 de ani, fizioterapeut

Eu cred că nu ar trebui să se plătească nicio datorie, ci ar trebui să se aresteze persoanele responsabile, iar banii lor ar trebui daţi populaţiei. "Nu mai daţi bani la cămătari!" este motto-ul meu.

Bangalore, India

Isheeta Bali, 22 de ani, dentist

Taxele ar putea fi majorate succesiv pe parcursul mai multor ani. Ar trebui de asemenea create organisme de reglementare pentru a rezolva problema corupţiei şi a proastei administrări. De exemplu, dacă am recupera sumele pierdute în Jocurile Commonwealth [şi] în escrocheriile de telecomunicaţii din India, deficitele noastre masive ar putea fi înlăturate.

Lima, Peru

Marcos Peña, 36 de ani, muzician

Cred că ar trebui să ne asumăm responsabilitatea. Guvernele ar trebui să analizeze atent posibilităţile de plată înainte să facă un împrumut, pentru a vedea dacă dobânda este foarte mare, deoarece uneori aceste împrumuturi sunt prea scumpe din cauza unor rate ale dobânzii ridicate. Şi, de fapt, oamenii de rând sunt cei mai afectaţi, deoarece oamenii de rând trebuie să plătească datoria. Guvernul trebuie să îşi asume un angajament, deoarece guvernul următor intră uneori în dificultăţi şi datoria continuă să crească. Fiecare împrumut trebuie să fie plătit.

Brisbane, Australia

Ben Warry, 23 de ani, profesionist IT

Sincer, părerea mea are legătură cu modul în care America refuză să rezolve problema datoriilor şi cu faptul că ei ar trebui să cheltuiască mai mulţi bani pentru a ieşi din datorii decât pentru alegeri sau trimiterea de militari în alte ţări. Eu nu sunt cetăţean american. Cred că guvernul Australiei face o treabă extrem de bună şi că suntem foarte norocoşi să fim în această situaţie, dar când vine vorba de alte ţări din întreaga lume ... cred că ele ar trebui să se concentreze mai mult pe redresarea economică şi mai puţin pe statutul social individual al celor mari şi puternici. O impozitare mai mare a persoanelor cu venituri mari ar fi felul meu de a rezolva problema.

Puerto Montt, Chile

Angel Alvarez, 60 de ani, artist

Cred că ar trebui să se pună accent pe aspectul social, pe a avea o grijă specială de persoanele cele mai vulnerabile şi nu pe a acţiona în maniera în care o fac guvernele, şi anume a avea grijă doar de propriul interes.

California, Statele Unite ale Americii

Raffi Khatchadourian, profesionist IT

Cred că ar trebui să primim mai multe informaţii de la guvernul nostru: pe ce cheltuim cei mai mulţi bani, ce acţiuni întreprindem de pierdem bani şi de la cine împrumutăm.

Citiţi Sondajul Global în fiecare săptămână. Corespondenţii Epoch Times intervievează oameni din întreaga lume pentru a afla despre viaţa şi perspectivele lor privind realităţile locale şi globale. Întrebarea de săptămâna viitoare la nivel mondial: "Care sunt părerile dvs despre masacrul recent de la şcoala primară (Sandy Hook) din Statele Unite ale Americii?"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură