Soarta lui Ponta, tranşată luni la CExN al PSD. Liderii din teritoriu îşi exprimă solidaritatea

Declaraţii de presă la sediul PSD 1. În imagine, Liviu Dragnea şi Victor Ponta
Declaraţii de presă la sediul PSD 1. În imagine, Liviu Dragnea şi Victor Ponta (Epoch Times România)

PSD a convocat luni, de la ora 15.00, Comitetul Executiv Naţional al partidului (CExN) pentru a discuta situaţia lui Victor Ponta care, în urmă cu o zi, a fost pus sub urmărire penală pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani şi conflict de interese în dosarul Şova.

Ultimul Comitet Executiv al PSD a fost convocat în mai, când social-democraţii au discutat despre demisia lui Liviu Dragnea ca urmare a condamnării sale la închisoare cu suspendare în Dosarul referendumului.

La fel ca în cazul lui Dragnea, filierele judeţene ale PSD, o mulţime din teritoriu şi de la centru, şi-au exprimat susţinerea necondiţionată faţă de premierul Victor Ponta.

Rând pe rând, premierul a primit semnale de susţinere din partea organizaţiilor judeţene PSD din Brăila, Hunedoara, Cluj, Harghita, Botoşani, Argeş, Bistriţa Năsăud, Mehedinţi, Bihor, Olt, Dolj, Bacău, Salaj, Timiş, Gorj, Teleorman, Constanţa, Vâlcea, Dâmboviţa, Maramureş şi Galaţi, precum şi de la un număr mare de membri PSD cu greutate.

Recomandăm şi Prisăcariu: Afacerea Turceni–Rovinari, concepută şi orchestrată de Ponta. Şova a fost doar cărăuş de bani

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne