Cristian Preda: PSD nu are egal când vine vorba de sprijinul pentru şeful corupt

Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)

Social-democraţii din teritoriu şi de la centru şi-au exprimat în număr mare susţinerea faţă de premierul Victor Ponta, acuzat de corupţie în dosarul Şova, fapt care, în opinia europarlamentarului Cristian Preda, arată că PSD nu are egal când vine vorba de sprijinul pentru şeful corupt.

"PSD e un partid corupt până în măduva oaselor, dacă nu se găseşte măcar un membru - unul singur! - care să iasă din logica susţinerii oarbe pentru premierul Victor Ponta, urmărit penal de DNA, şi să ceară altceva decât solidaritate tribală în jurul şefului. Toate partidele din România suferă de boala unanimităţii, tolerând cu greu orice formă de diversitate. Dar PSD nu are egal, când vine vorba de sprijinul pentru şeful corupt. Mă înşel eu?

Ponta a refuzat să iasă în mod onorabil din scenă. A preferat să delireze despre dictatură. Nu plecarea lui Ponta produce o criză politică, ci rămânerea lui! Implicarea Parlamentului pentru a bloca urmărirea penală, aşa cum vor pesediştii, va transforma criza politică într-una instituţională", a precizat Cristian Preda.

Organizaţiile judeţene ale PSD din din Brăila, Hunedoara, Cluj, Harghita, Botoşani, Argeş, Bistriţa Năsăud, Mehedinţi, Bihor, Olt, Dolj, Bacău, Constanţa, Vâlcea, Dâmboviţa, Timiş, Gorj, Maramureş, Salaj, Teleorman şi Galaţi, alături de un număr mare de membri PSD cunoscuţi, sau mai puţin cunoscuţi, şi-au exprimat, rând pe rând, susţinerea necondiţionată pentru liderul lor, Victor Ponta, urmărit penal pentru infracţiuni multiple în dosarul Şova.

Recomandăm şi Prisăcariu: Afacerea Turceni–Rovinari, concepută şi orchestrată de Ponta. Şova a fost doar cărăuş de bani

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne