Situaţie fără precedent. La un an de la condamnare şi încarcerare, un deputat UNPR îşi ocupă încă funcţia

Daniel Fenechiu
Daniel Fenechiu (facebook.com)

Fostul lider al deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu, a atras atenţia că există un deputat care continuă să fie membru al Camerei Deputaţilor în ciuda faptului că a fost condamnat definitiv de o instanţă judecătorească şi se află deja de ceva vreme în penitenciar.

"INCREDIBIL... La un an de la condamnarea definitivă şi încarcerarea sa, deputatul Gheorghe Neţoiu, continuă să fie membru al Camerei Deputaţilor. Un deputat care îşi păstrează mandatul chiar şi în puşcărie... Cică, motivul pentru care nu a fost vacantat mandatul lui Neţoiu, este acela că Curtea de Apel Bucureşti nu a comunicat hotărârea luată acum un an", a dezvăluit Daniel Fenechiu.

"Şi, în lipsa comunicării oficiale, conducerea Camerei este încă în dubiu: să-i creadă pe cei care spun că Neţoiu este la puşcărie sau pe cei care spun că este în vacanţa?", a întrebat ironic Daniel Fenechiu.

Deputatul UNPR Gigi Neţoiu a fost condamnat, în martie 2014, la trei ani şi patru luni cu executare în dosarul Transferurilor sub acuzaţia de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne