Şerban Nicolae şi Eugen Nicolicea, propuşi de Dragnea lideri ai grupurilor PSD din Parlament

Liviu Dragnea i-a ales pe Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae pentru a conduce grupurile PSD din Camera Deputaţilor şi Senat.
Loredana Diacu
20.12.2016

alte articole

Şerban Nicolae, PSD (Epoch Times România)
Loredana Diacu
20.12.2016

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, că îi propune, pentru o perioadă temporară, pe Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae pentru funcţiile de lideri de grup la Camera Deputaţilor, respectiv Senat, relatează news.ro.

“Vor fi nişte oameni numiţi în nişte funcţii, lideri de grup, preşedinţi de comisii şi alte poziţii în Parlament pe o perioadă temporară, până când vom avea discuţia finală, la sfârşitul lunii ianuarie, când vom avea numiri cât de cât definitive pentru prima sesiune parlamentară”, a spus Liviu Dragnea la o reuniune la Parlament cu toţi senatorii şi deputaţii PSD.

”Ca lider de grup pentru a intra efectiv în proceduri la Camera Deputaţilor îl propun pe Eugen Nicolicea, la Senat pe Şerban Nicolae”, a adăugat liderul PSD.

Şerban Nicolae este adeptul iniţierii unei legi vizând o amnistie şi graţiere colective iar Eugen Nicolicea - fost UNPR şi nelipsit până nu demult din preajma lui Gabriel Oprea - se remarca la Antena 3 cerând excomunicarea procurorilor DNA care l-au chemat la audieri pe mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor