Prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, viitorul premier PSD?

Viitorul premier PSD care va conduce România în următorii patru ani ar putea fi prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu.
Florin Georgescu
Florin Georgescu (Epoch Times România)

UPDATE. Florin Georgescu ar fi refuzat propunerea lui Liviu Dragnea de a ocupa funcţia de premier al României, au declarat mai multe surse politice şi din BNR pentru HotNews.ro.

* * *

Prim-viceguvernatorul Băncii Naţionale a României, Florin Georgescu, ar fi opţiunea PSD pentru funcţia de premier, au declarat pentru News.ro surse oficiale, care au precizat că acesta ar lua în calcul propunerea.

Sursele citate au afirmat că această variantă ar urma să fie înaintată preşedintelui Klaus Iohannis de către liderii PSD, care vor merge miercuri la ora 11.00 la consultări la Cotroceni, alături de ALDE.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că miercuri, după consultări în partid şi cu "colegii" de la ALDE, va anunţa numele celui pe care îl va propune pentru a conduce Guvernul.

Ulterior, într-o altă intervenţie la RTV, Dragnea a precizat că numele premierului propus "nu va fi niciunul dintre cele care au apărut la televizor".