Şapte veveriţe cad din cuib strâns legate între ele. Intervine poliţia

Veveriţe
Veveriţe (captură foto Facebook)

Cozile a şapte pui de veveriţă au format un nod inextricabil, iar frăţiorii nu mai puteau fi despărţiţi. Un grup de persoane, după ce au văzut scena, a cerut ajutorul poliţiei.

Pare incredibil, dar s-a întâmplat cu adevărat. Poliţia din Grand Blanc, un oraş din Michigan, SUA, a intervenit pentru a descâlci un nod foarte neobişnuit: cel format din cozile a şapte pui de veveriţă, care se răsuciseră, formând o încurcătură aparent inextricabilă.

“Numărul de urgenţă 911, explică departamentul de poliţie pe pagina sa oficială de Facebook, a primit un apel în legătură cu şapte veveriţe legate între ele cu propriile cozi. Puii de veveriţă au fost găsiţi lângă un copac de pe strada Russell. Se pare că au rămas încurcaţi în timp ce se aflau în cuib, iar nodul format din cozile lor s-a încâlcit tot mai mult, încât a devenit inextricabil".

Poliţia a intervenit, aşadar, pe baza semnalărilor unor persoane îngrijorate care au observat cum bieţii pui de veveriţă încercau cu disperare să se despartă, dar nu reuşeau.

(captură foto Facebook)

"Sub privirile vigilente ale veveriţei-mamă", explică departamentul de poliţie, "ofiţerii, cu ajutorul unui cetăţean, au reuşit să le separe pe toate cele şapte veveriţe. A fost nevoie de ceva timp pentru a le descurca cozile, dar acum toate sunt bine."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură