Raluca Turcan: USL nu a fost niciodată despre România ci despre jaf, imunitate şi incompetenţă

Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan
Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan (Epoch Times România)

„Lupta adevărată din interiorul USL se dă pentru Cotroceni, nu pe iniţiative legislative, pe proiecte de dezvoltare la nivel naţional sau european”, a declarat vineri prim-vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

În opinia acesteia, USL şi liderii săi nu au fost niciodată interesaţi de bunăstarea ţării, ci de satisfacerea propriilor lor interese meschine.

„USL demonstrează din plin, acum, că nu a fost niciodată despre România ci despre jaf, imunitate şi incompetenţă. De doi ani cu asta se ocupă Victor Ponta şi Crin Antonescu: cu alimentarea cu bani a baronilor locali şi clientela politică, protecţia acestora în faţa justiţiei prin legi date de Parlament şi distrugerea economiei româneşti”, a subliniat Raluca Turcan.

Referitor la declaraţia lui Victor Ponta potrivit căreia liderul PNL Crin Antonescu va candida la prezidenţiale din opoziţie, Raluca Turcan consideră această declaraţie total „greşită”.

„Nu eşti în opoziţie când votezi cot la cot în cadrul USL împotriva statului de drept, când aduci românilor peste 35 de noi taxe şi impozite, când redactezi un proiect de Constituţie neaplicabil, când îţi asumi răspunderea pentru un proiect de lege care prevede descentralizare sau pe Codul de Insolvenţă, ambele neconstituţionale”, a explicat aceasta.

Raluca Turcan este de părere că „o alianţă de neprofesionişti” nu poate da doi candidaţi la prezidenţiale.

„Indiferent că se vor chema USL, USD, PSD sau PNL, răul făcut României nu va putea fi îndreptat uşor. Stânga românească a înghiţit într-un mod sinistru PNL şi candidatul lor la prezidenţiale”, a concluzionat aceasta.