Raluca Turcan: De câte ori al doilea om în stat merge la DNA, România primeşte câte o palmă

Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan
Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan (Epoch Times România)

De câte ori al doilea om în stat - preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu - merge la DNA pentru audieri în dosare de corupţie, România primeşte câte o palmă, a transmis joi, pe contul său de Facebook, deputatul PNL, Raluca Turcan.

"De câteva luni vedem cum şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, merge la DNA-Braşov şi DNA-Bucureşti pentru declaraţii legate de fapte de corupţie. În loc să-şi dea demisia din fruntea Senatului, nu face decât să atace justiţia şi să-şi perpetueze privilegiile. Acest fapt este dovada clară că nu a înţeles valoarea funcţiei pe care o ocupă, temporar.

Faptul că stă lipit de scaunul de la şefia Senatului nu-i va garanta încă un mandat de senator. Faptul că atacă justiţia nu-l va face mai credibil în faţa cetăţenilor.

Cred în prezumţia de nevinovăţie. Tocmai de aceea, consider că orice om politic, atunci când este implicat într-un dosar, are datoria să se prezinte în faţa judecătorilor pentru a-şi dovedi nevinovăţia, NU să atace justiţia la TV şi să se victimizeze", a declarat Raluca Turcan.

Declaraţiile deputatului PNL vin în contextul în care liderul ALDE a fost invitat joi la sediul DNA din Capitală pentru audieri în calitate de martor în dosarul Vîntu-Olteanu.

În acest dosar, Bogdan Olteanu este acuzat că ar fi primit două milioane de euro de la afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, unul pentru el şi unul pentru Tăriceanu, pentru a aranja numirea jurnalistului Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne