Presa britanică despre Ponta: "S-a dat drept Simona Halep ca să strângă Like-uri pe Facebook"

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Presa britanică nu a trecut cu vederea faptul că premierul Victor Ponta i-a păcălit pe români pentru a-şi strânge mai multe like-uri pe o reţea de socializare. „Premierul României s-a dat drept Simona Halep ca să strângă Like-uri pe Facebook” a relatat Daily Star, arătând că liderul PSD a speculat faptul că tenismena Simona Halep a anunţat ca şi-a lansat contul de Facebook, pentru a aduna mai multe aprecieri pe pagina lui online.

„Lupta sa pentru a ajunge în fruntea clasamentelor a făcut-o pe Halep incredibil de populară în ţara sa, aşa că, pe 8 august, Victor Ponta a încercat să profite de succesul ei”, a mai scris sursa citată.

Practic, Ponta a publicat pe propria pagină o fotografie a îndrăgitei sportive însoţită de mesajul „Simona Halep tocmai şi-a lansat pagina oficială de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?” Mulţi internauţi de bună credinţă au apăsat butonul Like, fiind convinşi că în acest mod îşi arată aprecierea pentru Simona, însă, toate Like-urile s-au înregistrat pe pagina oficială a premierului.

Comparativ cu începutul lunii august, când Victor Ponta primea în medie 400 de like-uri pe zi, în ziua de 8 august, pe pagină s-au înregistrat 3.000 de noi Like-uri, potrivit facebrands.ro.

Deşi „stratagema” a fost dezvăluită în presă, premierul nu a comentat acest episod. Ulterior, cei care se ocupă de pagina lui Ponta de Facebook au modificat postarea şi au dat „share” paginii reale a Simonei Halep.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne