Predoiu avertizează: Ponta şi-a mai stabilit o ţintă - transportatorii

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, aspirant la funcţia de premier, l-a acuzat marţi pe şeful Executivului, Victor Ponta, că, printr-o măsură total anti-economică, loveşte în stabilitatea transportatorilor din România, având ca scop principal să-şi acopere bugetul prost făcut.

"Ponta şi-a mai stabilit o ţintă: transportatorii. Printr-o măsură anti-economică (includerea diurnei şoferilor de camion în sfera veniturilor salariale), guvernarea actuală poate pune pe butuci una dintre puţinele activităţi funcţionale din România. Haiduceşte, ANAF a început să execute silit firme de transport pentru sume pe care acestea le-ar datora la bugetul de stat pentru ultimii trei ani, aplicând retroactiv o măsură neadusă la cunoştinţa operatorilor economici", a precizat Cătălin Predoiu.

Din informaţiile pe care le deţine Predoiu, Ministerul de Finanţe nu a transmis nici până la această oră un punct de vedere către ANAF pentru a clarifica situaţia, "deşi de acesta depind 200.000 de locuri de muncă ale românilor."

Ca premier desemnat al PNL, Cătălin Predoiu promite că va invita anul viitor la discuţii membrii Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România.

"Atacul asupra unei largi categorii profesionale dat de Dl. Ponta pentru a-şi acoperi bugetul prost făcut, nerealist, trebuie să înceteze, iar transportatorii trebuie susţinuţi prin reglementări fiscale coerente", a concluzionat liderul PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne