Ponta speriat de Sabin Orcan?

Aparent, Victor Ponta nu este tocmai un fan al jurnalistului Sabin Orcan. Cel puţin aşa reiese din solicitarea adresată de premier cu ocazia participarii sale la o emisiune a postul B1 TV.
Jurnalistul Sabin Orcan
Jurnalistul Sabin Orcan (facebook.com)

Victor Ponta a fost invitat luni seară la emisiunea "Ultimul cuvânt", de la postul B1 TV, moderată de jurnaliştii Cătălin Striblea şi Sabin Orcan. Premierul şi-ar fi condiţionat însă participarea la emisiune de înlocuirea lui Sabin Orcan cu Ion Cristoiu.

"Am avut emisiuni foarte bune în această formulă şi de aceea am preferat... Sper să nu se supere pe mine.", a explicat Victor Ponta motivul solicitării sale, potrivit stiripesurse.ro.

Decizia lui Ponta, de a nu fi prezent în acelaşi studio cu Sabin Orcan, nu este tocmai surprinzătoare. Jurnalistul s-a dovedit de multe ori incomod pentru premier de-a lungul carierei sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură