Ponta, "salvatorul" celor aruncaţi peste bord de Dragnea: "Sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri

Fostul premier Ponta profeţeşte valuri mari şi găuri multe în barca din care, de-a lungul anilor, Dragnea şi-a aruncat foştii colegi şi se declară dispus să-i salveze el pe cei căzuţi sau ejectaţi peste bord, aşa cum a fost cazul lui Daniel Constantin.
Premierul Ponta, alături de Liviu Dragnea şi Doina Pana, tras cu barca de pompieri, 22 aprilie 2014
Premierul Ponta, alături de Liviu Dragnea şi Doina Pana, tras cu barca de pompieri, 22 aprilie 2014 (Guvernul României)

Liviu Dragnea e un "Cârmaci" mai preocupat de aruncarea celorlalţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal, remarcă fostul premier Victor Ponta, într-o postare extrem de acidă pe Facebook, ocazionată de "mazilirea" lui Daniel Constantin, aflat pe punctul de a fi scos din Guvern, după ce ALDE i-a retras sprijinul politic.

Cum Dragnea şi Grindeanu s-au fotografiat în acest weekend pescuind în Deltă, Ponta reaminteşte cu acest prilej că, în 2012, tot în Deltă, într-o altă barcă erau 5 USL-işti. Toţi au fost rând pe rând împinşi din barcă (pe atunci a USL-ului) pentru ca, acum, la bord să mai rămână doar Dragnea. În aceste condiţii, Ponta se declară un bun înotător şi dispus să salveze cât mai mulţi aruncaţi sau căzuţi din barcă.

"În această săptămână atât de plină cu aventuri "pescăreşti" mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Deltă.

Atunci am avut un weekend extrem de încărcat - stabilirea candidaţilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012. În plus am adoptat toţi o "Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea" - stiu că acum sună comic dar aşa a fost!

Am fost atunci în "barca USL" cinci oameni (ca în faimoasa comedie "Operaţiunea Monstru" Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi - cu voia dvs. ultimul pe lista - "camaradul şi prietenul" Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o ştiţi : întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu "împins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuţă a lui Daniel! Tristă poveste - important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi / cel pentru care ne asumam şi proclamam toţi atunci "solidaritatea" !!!

Ieri am văzut fotografii cu Premierul Grindeanu stand în picioare în barcă alături de "camaradul şi prietenul" Liviu / sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el - istoria se repetă pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului.

Dincolo de aceste "poveşti pescăreşti" cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde "barca"! Văd valuri mari, găuri multe şi un "Cârmaci" care e mai preocupat de aruncarea celorlalţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal!

Eu mă descurc foarte bine să înot - chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă!", scrie Ponta.

Reamintim că, din ce în ce mai marginalizat de Liviu Dragnea, fostul premier a intrat în conflict deschis cu acesta, criticându-l pentru modul dictatorial în care conduce partidul şi-şi tratează colegii. Recent, în presă s-a zvonit chiar că fostul premier împreună cu acum mazilitul Daniel Constantin, pe care Dragnea declara că nu-l mai vede în Guvern după ce ALDE i-a retras sprijinul politic, îşi vor face un nou partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne