Firea, solidară cu Dragnea: Ponta să fie om de echipă. Rufele se spală în familie

Vizibil tot mai nemulţumit, fostul premier Victor Ponta se plânge public de "conducerea monarhică" a lui Liviu Dragnea, atitudine pe care nu o agrează vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, primăriţa Capitalei.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta ar trebui să lase la o parte nemulţumirile pe care le are şi să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, gata să se lase pe sine pentru echipa şi familia din care face parte, a declarat, la România Tv, primăriţa Capitalei Gabriela Firea.

"Victor Ponta este fostul prim-ministru al României şi este colegul nostru de partid. Mi-aş dori să depăşească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi. Mi-aş dori ca domnul Victor Ponta să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, care ştie să se lase pe sine pentru echipa şi familia din care face parte, cred că această perioadă nu îi face foarte mult bine.

Îl cred că are anumite supărări, oricare dintre noi are nemulţumiri la un moment dat, dar cred că este bine, aşa cum spune românul, rufele să ni le spălăm în familie, nu în public. Poate fiecare dintre noi avem momente mai dificile, anumite frustrări, nemulţumiri, dar ce ar fi ca fiecare în parte să ieşim public? Nu am face altceva decât să îi ajutăm pe adversarii noştri, să le dăm muniţie să ne denigreze", a precizat Firea, citată de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne