Ponta: Georgescu nu va rămâne ministru, a venit pentru şase luni, pentru mine

Victor Ponta,declaraţii la Palatul Victoria
Victor Ponta,declaraţii la Palatul Victoria (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara că şi-ar dori ca unii dintre membri actualului Guvern să rămână şi în viitoarea guvernare, enumerând astfel numele lui Florin Georgescu, Raed Arafat dar şi numele lui Daniel Constantin care a reuşit să ”absoarbă aproape 100%” fonduri europene.

”Nu vă ascund faptul că dacă aş putea l-aş convinge pe Florin Georgescu să rămână ministrul Finanţelor, dar nu va rămâne. A venit pentru mine cele şase luni”, a declarat Victor Ponta într-o intervenţie de la Tg Jiu la Realitatea TV.

El a mai explicat că ”nu ascunde faptul că va încerca să-l convingă pe dl Arafat să rămână ministrul Sănătăţii, chiar dacă acesta i-a spus că nu îşi doreşte acest lucru şi că rămâne doar pe perioada interimară”.

”În viitoare formulă a Guvernului, într-o altă structură decât cea actuală, în mod sigur vor fi şi miniştri din actualul Cabinet dar e ca la echipa de fotbal, nu are nimeni locul asigurat, decât în baza performanţelor sale”, a mai explicat şeful Executivului.

Vicot Ponta a mai spus despre ministerul Agriculturii că ”în acest an a absorbit aproape de 100% fondurile europene din politica agricolă” şi ”crede că Daniel Constantin va continua” şi în viitorul Guvern.

Premierul Ponta s-a aflat vineri la Tg Jiu unde şi-a lansat candidatura pentru alegerile parlamentare. Alături de el a fost Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Daniel Constantin şi Crin Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie