Ponta dă din casă: "Ştiu cum aranjează Dragnea congresele! PSD-ştii trebuie să îl debarce!"

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Când vor fi la un metru de prăpastie, social-democraţii ar trebui să îl debarce pe Liviu Dragnea şi să frâneze "maşina" formaţiunii, a declarat deputatul (fost PSD) Victor Ponta, precizând că el unul nu vrea să rupă partidul (din care a fost exclus de Dragnea), ci doar vorbeşte liber din afara lui.

”Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iştii, la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie să îl debarce pe Dragnea şi să frâneze maşina PSD, care este în prăpastie”, a completat fostul social-democrat.

Întrebat dacă el crede că Liviu Dragnea va mai fi multă vreme preşedinte al PSD şi dacă se impune un Congres extraordinar, Ponta a afirmat că el ştie cum aranjează preşedintele PSD congresele.

”Eu ştiu cum aranjează Dragnea congresele, unde numai el este candidat. Nu în din astea cred. Eu cred că PSD este condus greşit în acest moment. Şi PNL este condus greşit, este o catastrofă, dar până la urmă este în opoziţie, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă care este condus greşit când este la guvernare ne afectează pe toţi, că mâine o să vă faceţi toţi plinul la maşină sau dacă aveţi o firmă o să vă duceţi să spuneţi cum splituiesc TVA”, a declarat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne