Ponta: Viziunea economică "latino-americană" a lui Dragnea, un şir de gogoşi populiste nesustenabile

Fostul premier Victor Ponta nu ratează nicio ocazie să-l atace pe rivalul său Liviu Dragnea, liderul PSD care nu demult l-a dat afară din partid.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Toate măsurile fiscale anunţate de preşedintele PSD Liviu Dragnea sunt respinse de premierul Mihai Tudose - ăsta nu este un mod de guvernare serios, a acuzat marţi, pe pagina sa de Facebook, deputatul Victor Ponta.

"Deja acest joc nu mai este comic ci devine chiar ridicol! Tot ce anunţă Dragnea că se face vine Tudose şi anunţă că NU se face - dar ăsta nu este un mod de guvernare serios!

E clar că viziunea economică "latino-americană" a lui Liviu Dragnea este doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile - dar asta merge dacă vrei sa conduci Consiliul Judeţean Teleorman sau "Teldrum" SA / la nivelul unei ţări ca România şi a unui partid ca PSD dezastrul e inevitabil în acest mod!

Aloooo - aţi auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai importante noţiuni sunt "stabilitate si predictibilitate"?!?!", a scris Victor Ponta pe reţeaua de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne