Ponta: "Cioloş, PNL şi USR vor să umble probabil la vot şi să fraudeze alegerile"

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Candidat pentru Parlament pe listele unui partid al cărui lider (Dragnea) a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012, Victor Ponta şi-a declarat "îngrijorarea" că duminică, "Cioloş, PNL şi USR vor să umble probabil la vot şi să fraudeze alegerile", relatează Agerpres.

Fostul premier a mai afirmat că tot ce s-a întâmplat în cursul acestei săptămâni, respectiv "tot efortul domnului Cioloş, al PNL, USR a fost cum să justifice frauda de duminică".

"Duminică, avem grijă să nu ne fure voturile. Cred că, în această săptămână, tot efortul domnului Cioloş, PNL, USR a fost cum să justifice frauda de duminică. Că a fost nu ştiu ce emoţie, că s-a certat cu Antena 3 - poveşti, probabil vor să umble la vot şi să explice cum s-a întâmplat. Eu cred că PSD şi celelalte partide democratice care au mai rămas în România îşi vor apăra votul, vom câştiga şi, de luni, trebuie să punem în aplicare programul prezentat de PSD, care, de fapt, este singurul program care fost prezentat în această campanie ciudată. Nu avem alt program în afară de programul PSD, este un program bun, pe care îl susţinem, pe care l-a explicat Liviu Dragnea foarte bine.", a afirmat Ponta, potrivit sursei citate.