Ghinea: Am studiat la universităţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gumă de mestecat

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Intrat în cursa pentru alegerile parlamentare din partea Uniunii Salvaţi România, fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea lansează un nou atac la adresa vechilor politicieni în frunte cu liderul PSD Liviu Dragnea şi Victor Ponta.

"Am studiat la Londra, la cea mai bună universitate de ştiinţe sociale din Europa. Ei şi-au luat doctorate prin plagiat. M-am născut în Sălăjean, am copilărit în Conteşti de Dâmboviţa. Am trăit pe pielea mea sărăcia anilor 90. Ei ne apărau atunci ţărişoara de investitori străini.

Sunt băieţi de Primăverii cu os de nomenclaturist. Am fost la sapă, am cules fasole în iulie printre porumb. Abia după asta înţelegi ce înseamnă munca în soare. Ei s-au lansat în afaceri cu bani de la tăticu'. Acum ne spun că nu suntem români, că suntem străini. Tupeu de nomenclaturist. Tupeu de borfaş. Tupeu de corijent care te strigă "tocilar".

Suntem mândri pentru ceea ce suntem, că am fost la sapă, că am studiat la universităţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gumă de mestecat. Şi că ne-am întors. Pentru părinţii şi copiii noştri. Iubim România, nu o furăm", a scris, pe contul său de Facebook, Cristian Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne