Ponta: PRU zice ce gândeşte şi PSD dar nu are curajul să spună

Devenit imagine a PRU - deşi candidează pe listele PSD-ului - Victor Ponta explică motivul pentru care îi sprijină pe cei din partidul lui Diaconu: zic ceea ce gândeşte şi PSD dar nu are curajul să spună.
Loredana Diacu
07.12.2016

alte articole

Victor Ponta (Eugen Horoiu / Epoch Times România)
Loredana Diacu
07.12.2016

Fostul premier Victor Ponta, al cărui chip apare pe materialele electorale ale PRU, declară că "ajută" partidul lui Diaconu - partid care, reamintim, militează pentru amnistie fiscală şi penală - pentru că reprezentanţii acestei formaţiuni "au început în ultimul timp să spună tot ceea ce" gândeşte şi PSD, dar nu are "curajul s-o spună", fiind "un partid mai timid", relatează Mediafax.

"Eu nu am fost de acord să mi se folosească imaginea, dar îi ajut, spre deosebire de Cioloş care a fost de acord şi nu-i ajută, eu nu am fost de acord, dar îi ajut pe cei de la PRU. Eu cred că dacă PRU va intra în Parlament o să sprijine guvernul PSD. Ştiţi de ce ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ceea ce gândim şi noi, dar nu avem curajul s-o spunem. Şi noi, PSD-iştii, cam tot aşa gândim despre faptul că mai vrem şi noi să ne conducem singuri ţara, să nu ne mai spună tot timpul cineva de la Bruxelles ce şi cum, dar nu avem curaj să spunem asta. PSD este un partid mai timid şi atunci ne place că cei de la PRU spun ceea ce gândim noi şi nu avem de curaj să spunem”, a declarat Ponta, răspunzând la o întrebare a presei.

Totodată, deputatul a lansat un apel la electorat să nu se ia după după cele două pliante electorale, nici după pliantul PRU, nici după pliantul PNL.

"Trăim într-o ţară ciudată (...) PRU mă propune pe mine ca premier, eu votez cu PSD. PNL îl propune pe Cioloş, Cioloş l-ar vrea pe Dâncu, Dâncu pe PSD şi tot aşa ne învârtim între noi", a susţinut Ponta.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor