PMP: Primarul interimar al Capitalei, un "analist politic" cunoscut pentru faptul că a pus gresie şi faianţă

Noul edil interimar al Bucureştiului este complet depăşit de traficul infernal din Capitală care mănâncă nervii, banii şi timpul oamenilor.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primarul General interimar al Capitalei, Marin Stefănel Dan, care a fost numit prin celebrul blat PSD-PNL, nu are competenţa şi abilităţile necesare de a gestiona un oraş de talia Bucureştiului, a transmis joi, în cadrul unui comunicat de presă, Partidul Mişcarea Populară.

"Pentru a nu-şi micşora şansele la o viitoare candidatură la Primăria Capitalei, cele două partide mari au lăsat capitala şi pe bucureşteni pe mâinile unui habarnist, total nepregătit pentru o astfel de funcţie. Ce vedem acum pe străzile Bucureştiului este urmarea acestui act incalificabil, acestui blat pe care l-am văzut în multe alte ocazii.

Primarul General vine de la PPDD, absorbit apoi de UNPR şi era simplu consilier în Consiliul General al Capitalei. Ce-l recomandă pe Marin Stefănel Dan pentru această funcţie dificilă şi importantă? Mai nimic.", se arată în comunicatul PMP.

Potrivit formaţiunii conduse de Eugen Tomac, deşi edilul se autorecomanda "analist politic", nimeni n-a auzit vreodată de vreo "analiză" a domniei sale. "Mai degrabă este cunoscut faptul că s-a ocupat de amenajări interioare, a pus gresie şi faianţă, a montat parchet şi aparate de aer condiţionat. Cum calitatea aceasta nu este suficientă să conduci un oraş de talia Bucureştiului, vedem acum un trafic de coşmar, care mănâncă nervii, banii şi timpul bucureştenilor."

Sistemul de Management al Traficului din Bucureşti nu funcţionează din cauza unor cabluri tăiate accidental, în urma unei lucrări. Problema nu poate fi rezolvată, deoarece contractul de întreţinere al sistemului a expirat şi nu a fost reînnoit. PMP susţine că o astfel de problemă este des întâlnită în administrarea oraşelor mari, însă acolo unde există primari pricepuţi, ea se rezolvă în câteva zile, fapt care nu se întâmplă însă şi la Bucureşti.

"Dacă în perioada concediilor traficul nu era o problemă insurmontabilă, odată cu venirea toamnei şi a începerii şcolilor se putea uşor anticipa că va ajunge la cote maxime. Actualul Primar General a avut o lună să rezolve problema. N-a rezolvat-o, sau nici nu a înţeles-o.

Acesta este "cadoul otrăvit" făcut de PSD şi PNL bucureştenilor, în plină toamnă. Nici nu ne putem imagina ce se va întâmpla la iarnă. La viitoarele alegeri locale, bucureştenii să-şi amintească de toamna şi iarna de coşmar pe care le-au trăit, din iresponsabilitatea PSD şi PNL", a mai transmis PMP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne