Elena Udrea: "Câtă ipocrizie la PNL!"

În ajunul debutului grevei japoneze a PNL pe motiv de neadoptare a legii votului prin corespondenţă, Udrea reaminteşte că PMP a depus un proiect legislativ pe această temă încă din 2013, proiect respins de PNL şi PSD.
(Epoch Times România)

Cu o zi înainte ca liberalii să intre în grevă japoneză pe motiv că PSD nu adoptă proiectul legii votului prin corespondenţă iniţiat de ei, Elena Udrea, fost lider PMP îşi acuză colegii parlamentari de ipocrizie.

Într-o postare pe Facebook, deputata reaminteşte că PMP a depus un proiect legislativ vizând votul prin corespondenţă cu mult timp înainte de scandalul votului din diaspora iar liberalii l-au respins constant, împreună cu PSD.

"Câtă ipocrizie la PNL! Anunţă că face două luni de grevă japoneză pentru ca PSD nu doreşte să adopte Legea votului prin corespondenţă!

Serios??? În realitate, există un proiect bun al votului prin corespondenţă depus de PMP în Parlament încă din 2013 şi respins de două ori de PNL, de fiecare dată alături de PSD. O dată în februarie 2014, când cele două partide erau USL şi au votat împotrivă şi, a doua oară în decembrie 2014 când şi liberalii şi social democraţii s-au opus acestei legi.

Aşa că, scutiţi-ne de demagogie şi penibil! Nu este nicio diferenţă între PNL şi PSD şi, cel mai onest era să rămână împreună aşa cum au fost, în USL.", scrie deputata pe Facebook.

Reamintim că liberalii vor intra, de astăzi, într-o aşa-numită grevă japoneză, care, potrivit liderilor partidului, va înceta doar când problema votului în diaspora va fi fost rezolvată.