Pleşoianu atinge apogeul: Atac de o duritate fără precedent la adresa preşedintelui României

Un personaj gonflat de servicii şi de interese străine de această ţară, un ins cu anvergura milimetrică a unui personaj legendar autoînchipuit, un ipochimen rudimentar, cu resurse psiho-afective submediocre un cabotin care joacă foarte prost un rol pentru care nu a fost pregătit şi pe care nu îl înţelege, unul dintre cei mai mari dezbinători din istorie. Cam aşa sună descrierea pe care Liviu Pleşoianu, unul dintre "comunicatorii" PSD, i-a făcut-o preşedintelui României.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Cunoscut pentru poziţiile sale dure la adresa celor pe care îi consideră reprezentanţii "Noii Securităţi", deputatul PSD Liviu Pleşoianu a lansat marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook intitulată "Sfat pentru domnul Werner", un atac de o duritate fără precedent la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis.

"Domnule Werner, ori de câte ori vă cuprinde nevroza prezidenţială şi simţiţi că, dacă nu porunciţi "ruckzuck" demisii, vă apucă iarăşi gâdilatul ăla interior insuportabil, vă recomand să daţi câte şase ture cu bicla în jurul fiecăreia dintre cele şase case pe care le-aţi obţinut dumneavoastră "din meditaţii". E un exerciţiu terapeutic. Vă vindecă temporar de hachiţele cotrocenice. De asemenea, de fiecare dată când simţiţi nevoia să ne vorbiţi cu dinţii maxilarului inferior apăsând teutonic şi chiar tectonic pe dinţii maxilarului superior, nu vă reţineţi şi lăsaţi-vă personalitatea să zburde liber. Însă doar în recluziune totală şi în faţa unei oglinzi! Gândiţi-vă (sau rugaţi-vă consilierii să se ocupe cu această activitate obositoare) că suntem un popor sensibil şi că pentru noi e o experienţă de-a dreptul bizară să vă urmărim în timp ce eliberaţi cuvintele din strânsoarea celor două maxilare rigide, vorbindu-ne dindărătul dinţilor dumneavoastră prezidenţiali pe care îi interpuneţi mereu între augusta dumneavoastră fiinţă şi noi... ceilalţi.

Desigur, ştiu că ştiţi că ştim că sunteţi doar un personaj gonflat (de servicii şi de interese străine de această ţară), un ins cu anvergura milimetrică a unui personaj legendar autoînchipuit, un ipochimen rudimentar, cu resurse psiho-afective submediocre. Ştiu că ştiţi că ştim că sunteţi doar un cabotin care joacă foarte prost un rol pentru care nu a fost pregătit şi pe care nu îl înţelege. Cel mai greu de înghiţit este faptul că, până la alegerile din 2019, România are marele ghinion de a sărbători Centenarul Marii Uniri avându-l pe unul dintre cei mai mari dezbinători din istorie pe post de „Preşedinte”!

Poate că e o ultimă lecţie amară de proporţii pe care o mai avem noi, românii, de învăţat. Poate că e o ultimă umilinţă naţională pe care o mai avem de îndurat – faptul de a fi reprezentaţi într-un an atât de important de unul care nu poate decât „comemora” ceea ce pentru noi e mare motiv de sărbătoare… Un lucru e sigur, însă. Oricât de mult vă veţi strădui de acum înainte, domnule Werner, să vă făuriţi măşti electorale care să vă arate publicului ca om dotat cu simţire de om, românii care au o inimă vie în piept vă vor percepe falsitatea. ...Chiar şi atunci când vă duceţi mâna la piept, în momentul în care se intonează imnul. Şi când, de fapt, vreţi să vă asiguraţi că mai e ceva acolo, în partea stângă, dincolo de coaste…

Destinul acestui popor nu va mai tolera niciun surogat. Pentru România, vine timpul unei schimbări reale. Una care va elimina falsele monede de pe piaţă. Pentru România, se apropie cu paşi repezi timpul unei transformări reale, profunde, care nu are nicio legătură cu aşa-zisa „politică altfel” pe care o mimaţi dvs. facil cu talentul unui cabotin ce-şi spune singur „politruc”. …Fie să fim! Timpul nu mai are răbdare…

P.S. ...Iohannis, întrebat dacă îşi cere scuze pentru că a cerut demisia unui premier pe motiv că e "penal", în condiţiile în care acesta tocmai a fost achitat: "NU!"... Iohannis, întrebat ce părere are despre faptul că actualul premier nu demisionează, deşi i-o cere el insistent: "Ar face bine să facă ce i se spune!"...".