(P) Cursul Python - pasul sigur către dezvoltarea carierei tale de programator. De ce acum e momentul ideal?

Cursul Python.
Cursul Python. (iAgency)

Ţi-ai stabilit noţiunile de bază în programare, însă încă nu te-ai decis spre perfecţionarea cărui limbaj să îţi concentrezi atenţia? Alegerea participării la un curs Python s-ar putea dovedi pasul sigur pe care l-ai putea face în dezvoltarea carierei tale de programator.

De ce să alegi un curs Python

Python este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Acesta este folosit pentru programarea aplicaţiilor web, ştiinţifice sau de divertisment. Popularitatea limbajului Python este în continuă creştere, începând cu anul 2000, deoarece acesta este un limbaj care permite crearea rapidă de aplicaţii care nu cer viteze înalte de procesare a datelor. În plus, studiile au arătat că limbajele de scripting Python sunt mai productive decât limbajele convenţionale, de tipul C sau Java.

Astfel, dacă îţi doreşti să înveţi să creezi şi să dezvolţi aplicaţii, acesta este limbajul pe care trebuie să ţi-l însuşeşti în portofoliu. Cu alte cuvinte, îţi vei îmbogăţi cunoştinţele în domeniul programării şi îţi vei da şansa de a-ţi dezvolta propria aplicaţie.

Un alt atu major al acestui limbaj de programare este faptul că este un limbaj ce pune accentul pe curăţenia şi simplitatea codului. Astfel, însuşirea limbajului Python îţi va permite să exprimi idei programatice într-o manieră mai clară şi mai concisă, comparativ cu alte limbaje.

De ce vara e momentul ideal ca să participi la un curs Python?

Vara este perioada cea mai bună în care te-ai putea înscrie la un curs Python, deoarece este momentul în care te simţi cel mai încărcat cu energie şi timpul liber pare mai mult. Perioada concediilor şi vacanţa de vară îţi oferă spaţiul necesar pentru a introduce în programul tău noi activităţi.

Participarea la mentoratul în care sunt integrate cursurile pentru învăţarea acestui tip de limbaj va reprezenta o decizie înţeleaptă, deoarece va fi, de fapt, o investiţie în propria dezvoltare... personală, nu doar profesională.

Mentoratul este structurat în aşa fel încât să ofere cursanţilor posibilitatea de a învăţa în ritmul propriu, cum, cât şi când doresc. Astfel, vei putea să te loghezi pe platformă la orice oră îţi permite programul, indiferent că este zi sau noapte. Vei putea să rezolvi probleme în serile târzii de vară sau în după-amiezele fierbinţi, când căldura nu îţi dă pace şi nicio activitate nu este posibilă în aer liber. Nu pierde timpul, investeşte-l în dezvoltarea personală şi profesională.

Mentoratul, gândit de Petru Trîmbiţaş în urma stagiilor de practică efectuate de acesta la Facebook şi Google în Statele Unite ale Americii, îţi oferă şi ghidaj continuu din partea mentorilor. Aceştia te vor îndruma şi te vor ajuta să ajungi la soluţia corectă, însă te vor sprijini, totodată, să înveţi, să te organizezi şi să-ţi stabileşti o igienă a somnului şi un mod de viaţă sănătos. În plus, te vor ajuta să-ţi dezvolţi abilităţi de comunicare şi strategii de auto-motivare şi de depăşire a momentelor dificile care ar putea avea efecte asupra vieţii profesionale.

Mentoratul este mai mult decât un simplu curs, iar obiectivul echipei de mentori este nu să finalizezi problemele de pe platformă, ci să reuşeşti să-ţi dezvolţi propriul portofoliu de proiecte şi să te ”antrenezi” pentru susţinerea interviurilor cu potenţialii angajatori. Astfel, obiectivul comun al tău şi al mentorilor devine obţinerea unui job în domeniul programării.

Profită de vară şi de timpul pe care îl ai la dispoziţie în concediu sau vacanţă. Investeşte-l înţelept şi oferă-ţi şansa unei cariere în cel mai bine plătit domeniu din prezent! Programează o şedinţă de consultanţă cu mentorii şi fă primul pas către înscrierea la un curs Python!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură