(P) Cum să joci mai bine baccarat chiar dacă nu ai strategie?

Când vine vorba despre jocuri de noroc şi platformele online care le găzduiesc, un jucător are nevoie de un sfat pertinent care să-l ajute în această alegere deloc uşoară.
Cazino
Cazino (Epoch Times România)

Poţi apela cu încredere la pagina Super Cazino, o platformă specializată exact în aceste caracteristici, pentru a fi sigur că alegerea pe care tocmai urmează să o faci este cea mai indicată şi totodată cea mai oportună. Dacă unul dintre jocurile tale preferate este chiar cel de baccarat, cu siguranţă că ţi-ai dorit să poţi fi mai bun la el, chiar dacă nu te bazezi pe strategii. Şi da, acest lucru este pe cât se poate de posibil. Află cum mai jos!

Contează mult cât pariezi

Cine este familiarizat cu o platformă online ştie cu siguranţă că pe secţiunea de jocuri de masă există un joc cunoscut de multă vreme şi care face în continuare furori printre jucători. Cea mai cunoscută versiune a jocului de baccarat este adesea întâlnită în mai toate platformele online sub numele de Punto Banco şi atrage în principal prin modalitatea simplă de joc. Regulile sunt clare, valoarea cărţilor este bine determinată, iar în final jocul are doar 2 protagonişti, dealerul şi jucătorul. Cel mai mare punctaj care asigură câştigul este cel de 9 iar la capătul opus, să faci 0 puncte se numeşte baccarat şi îţi „asigură” pierderea pariului. Pentru că în acest joc cotele sunt unele atractive, miza pe care decizi să o abordezi trebuie să îţi asigure confortul de care ai nevoie, dar să te şi ţină în joc. Este indicat deci să:

  • Alegi mesele de baccarat cu mizele de plecare cele mai mici

  • Să nu pariezi încontinuu, o pauză la câteva pariuri fiind în acest sens binevenită

Cazino
Cazino (Epoch Times România)

Controlează pierderile şi securizează câştigurile

Uşor de spus, însă greu de pus în practică! Odată ce te-ai aşezat la masa de joc deja adrenalina este la cote maxime şi încă de la primul pariu depus o vei simţi din plin. Ca în orice alt joc de noroc, un jucător va înregistra în mod inevitabil atât pierderi cât şi câştiguri, deci trebuie să le tratezi pe amândouă cu aceeaşi seriozitate. Să găseşti balansul perfect între acestea două înseamnă că deja eşti un jucător cu experienţă, pentru care noţiunea de joc responsabil nu este o vorbă în vânt, ci chiar modul de joc care te defineşte.

Este foarte important ca atunci când te aşezi la masa de joc să cunoşti care este bugetul alocat şi cât de mult îţi poţi permite să pierzi şi în funcţie de acesta să poţi să schiţezi o minimă strategie de joc. Pentru că pierderile fac parte din joc, acordă un anumit procent din totalul disponibil, pe care dacă îl atingi trebuie să iei o singură decizie, abandonează jocul. Dacă reuşeşti să obţii câteva câştiguri în cascadă, nu te grăbi să ridici miza ci mai degrabă securizează-le. Cea mai bună metodă este să le retragi imediat pe contul tău de jucător şi să faci rapid o retragere prin una dintre metodele indicate de site.

Depinde de tine câte mâini joci

Dacă într-un cazinou offline privirea îţi este adesea atrasă de alte activităţi care se desfăşoară în jurul tău, în mediul online eşti dedicat 100% jocului pe care l-ai accesat. Dacă ai hotărât deja la ce masă să te aşezi şi ai iniţiat primul pariu, toată atenţia ta se va concentra asupra jocului. Poate că la început eşti sub efectul adrenalinei, însă pe parcurs ce ai „intrat” în joc este inevitabil să nu resimţi şi oboseală. Să joci astfel este cea mai rea decizie pe care o poţi lua în jocurile de noroc. De ce? Pentru că îţi afectează capacitatea decizională şi în această industrie, o decizie proastă poate însemna faliment rapid.

Pentru a contracara un asemenea deznodământ, este indicat să îţi fixezi un număr de pariuri pe care le depui şi după ce ai ajuns la acest număr îţi vei lua o pauză binemeritată. Efectele vor fi simţite imediat, creierul se oxigenează, întreg organismul se relaxează şi te va încărca cu o energie pozitivă de natură să iei deciziile cele mai bune la următoarele pariuri.

Cazino
Cazino (Epoch Times România)

Compensare atunci când joci

Pe orice platformă online, jocurile disponibile sunt accesibile atât în varianta live cât şi în cea clasică. În funcţie de profilul unui jucător, alegerea uneia dintre aceste variante de baccarat este de departe cea mai indicată. Este vorba de varianta live, care asigură jucătorului o compensare binemeritată. Faţă de varianta în care joci singur în faţa unui calculator, cea în care ai parte de un dealer live îţi va acorda compensarea de care ai nevoie. E vorba de atmosfera de neegalat pe care un cazinou offline o oferă jucătorilor săi.

Cel mai adesea, transmisiunile live au loc dintr-o asemenea locaţie. Cu alte cuvinte, “aduci cazinoul la tine acasă”. Ai chef să mănânci ceva sau să bei, o poţi face din intimitatea casei tale, fără să fii nevoit să comanzi şi evident să plăteşti ceea ce ai comandat. Atmosfera este tot ceea ce contează aici şi dacă ai reuşit să ai parte de ea prin intermediul jocului de baccarat live se cheamă că ai compensat cu adevărat.

Nu te lăsa păcălit

Pentru a realiza acest lucru trebuie să cunoşti regulile de bază ale jocului de baccarat. Cărţile au o anumită valoare care contează în joc şi cu ajutorul cărora poţi determina rapid dacă ai câştigat sau nu. Este indicat să ştii că valorile reglementate sunt următoarele:

  • Cărţile de la 2 la 9 valorează exact cât este înscris pe ele.

  • Cartea de A este creditată în joc cu un singur punct.

  • Cartea de 10 şi cele de J, Q şi K au o valoare de 0 puncte.

Dacă adaugi şi faptul că baccarat înseamnă că ai 0 puncte şi deci ai pierdut, în timp ce punctajul cel mai dorit este cel de 9, atunci vei avea toate datele necesare pentru a nu fi păcălit. În mediul online acest lucru nu se va întâmpla niciodată însă, într-un cazinou terestru greşeala umană este inevitabilă. Nu uita că şi dealerii sunt tot oameni şi pot săvârşi instant o greşeală care de cele mai multe ori se reflectă în neacordarea unei plăţi pe care o meritai. Fii atent, cunoaşte punctajele indicate în baccarat şi vei putea să deţii controlul asupra jocului aşa cum ţi-ai dorit.

Prin excelenţă un joc de noroc, respectiv baccarat, se impune în preferinţele jucătorilor prin simplitate. Cu certitudine că nu îţi trebuie o anumită strategie ca să stăpâneşti jocul, este de ajuns să îţi controlezi pierderile, să mai iei câte o pauză la câteva mâini jucate şi vei avea în final experienţa de joc care va bifa încă o reuşită!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură