Ovidiu Raeţchi: Tăriceanu, un Emil Bobu al lui Ponta. E subordonat total faţă de Stânga

Ovidiu Raetchi, deputat de Diaspora.
Ovidiu Raetchi, deputat de Diaspora. (Ovidiu Raetchi)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a devenit, de fapt, un Emil Bobu al lui Victor Ponta, nimic nefiind mai detestabil în istoria PNL decât un fost lider care se pune la dispoziţia socialiştilor, a declarat vineri, în cadrul unui comunicat de presă, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

"E regretabilă postura în care se pune Călin Popescu Tăriceanu, fiind extrem de vulnerabil tocmai din cauza subordonării sale totale faţă de Stânga. Când tu, fost preşedinte PNL, trădezi partidul într-un moment decisiv pentru istoria lui şi sari în barca PSD, chiar nu-ţi permiţi să glumeşti pe tema unor servanţi ai comunismului, cum face el cu Ana Pauker", a precizat deputatul.

Ovidiu Raeţchi a afirmat că Tăriceanu este în situaţia lui Gheorghe Tătărescu, liberal care a încercat să se pună la dispoziţia lui Antonescu şi apoi a comuniştilor.

"Pe lângă faptul că este extrem de agresiv cu o doamnă, ceea ce mi se pare bizar pentru un bărbat atât de galant şi de interesat de domeniul feminin, se expune chiar el unor comparaţii ridicole. Tăriceanu este exact în situaţia lui Gheorghe Tătărescu, liberal care a încercat pe rând să fie slugă lui Antonescu, apoi a comuniştilor. Nimic nu e mai detestabil în istoria PNL decât un fost lider care se pune la dispoziţia socialiştilor.

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns, în fapt, un Emil Bobu al lui Victor Ponta. Întreaga fuziune PC-PLR are un singur obiectiv: Ponta şi socialiştii au nevoie de un partiduleţ care să încerce să fure din voturile PNL. Nu le-a mers la alegerile prezidenţiale şi nu o să le meargă nici în 2016. De fapt, nici măcar nu o să treacă pragul electoral pentru a ajunge în Parlament. Un sfârşit deprimant pentru Tăriceanu, care îşi încheie mandatul în slujba unui politician precum Victor Ponta", a susţinut Ovidiu Raeţchi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne