MRU: "Guvernul nu ştie unde se află şeful Executivului!"

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică
Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică (Epoch Times România)

Premierul Ponta este de negăsit. Odată cu vizita diplomatului numărul doi din SUA, secretarul de stat adjunct al Departamentul de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, care a venit în BUcureşti pentru a discuta despre consolidarea statului de drept, premierul Victor Ponta a dispărut din ţară.

Vicepremierul Liviu Dragnea a confirmat vineri că întâlnirea dintre cei doi nu va avea loc explicând că premierul Victor Ponta a plecat din ţară.

Întrebat unde anume se află, Liviu Dragnea a replicat: "Nu-mi cere aprobarea, nu trebuie să-mi spună. Poate e într-o vizită oficială".

Mihai-Răzvan Ungureanu a scris, ironic, pe contul său de Facebook: „România nu are Guvern, are o imensă bătaie de joc, o imitaţie ieftină a ceea ce ar fi trebuit să reprezinte un Executiv. Cum să spună un Vicepremier că habar nu are unde este Premierul ţării?”

„Cum să declare un Vicepremier că Guvernul nu are nevoie de prezenţa Prim-ministrului decât atunci când sunt şedinţe de guvern? A dispărut Ponta!! Pentru prima oară în istoria României, Guvernul nu ştie unde se află şeful Executivului!”, a precizat acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne