MRU despre Şova: Pierderea comicilor de pe micul ecran se transformă natural în câştigul Justiţiei

Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu (Epoch Times România)

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit joi despre „ieşirea din scenă a celui care a fost nenumitul purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta: Dan Şova”, bănuit de complicitate la abuz în serviciu într-un dosar privind contractele pe care fosta sa casă de avocatură le-a avut cu societăţile energetice Rovinari şi Turceni.

„Sunt convins că scenariştii emisiunilor de divertisment din România regretă ieşirea din scenă a celui care a fost nenumitul purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta: Dan Şova. Dar cum ne-am obişnuit să facem haz de necaz în România, pierderea comicilor de pe micul ecran se transformă natural în câştigul Justiţiei. După toate aparenţele, domnul Şova va petrece o lungă perioadă de timp prin instanţe, unde calitatea de suspect îi poate asigura şi un sejur plăcut alături de alţi miniştri ai Transporturilor, cu condiţia să aleagă cazarea la Iaşi”, a declarat MRU.

Ungureanu a afirmat că, în locul domniei sale, premierul Victor Ponta face o alegere naturală: un produs al şcolii de jurnalism a Antenelor şi a lui Dan Voiculescu, respectiv pe Gabriela Vrânceanu-Firea.

„Îl felicit pentru alegere deoarece aşa va fi mult mai uşor să i se transmită ce trebuie să spună. Sunt convins că prima grijă a doamnei Gabriela Vrânceanu-Firea va fi să găsească răspuns la întrebarea: Îl veţi graţia pe Dan Voiculescu?”, remarcă MRU.