Minciuna şi dezinformarea, arma electorală a PMP - Lider liberal despre plecarea PNL Baia de Aramă

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

După ce consilierul local al oraşului Baia de Aramă (Mehedinţi) Cosmin Bobic a anunţat că întreaga organizaţie din PNL a oraşului a trecut in corpore la PMP şi şi-a declarat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale, vicepreşedintele PNL Virgil Popescu susţine că „minciuna şi dezinformarea este arma electorală a PMP”, argumentând că doar Bobic cu încă 2-3 membri nu înseamnă că întreaga organizaţie a plecat şi nu înţelege de ce a ales să mintă în loc să spună bărbăteşte că vrea să plece la alt partid.

"Candidatura Elenei Udrea la Preşedinţia României generează emulaţie şi atrage din ce în ce mai mulţi membri şi susţinători către PMP", a declarat Bobic, povestind că după ce a aflat de decizia acesteia de a candida la Preşedinţie, a vorbit cu toţi colegii săi şi au luat decizia de a se alătura PMP şi să o susţină pe Udrea în campania electorală din această toamnă.

Bobic susţine că niciunul dintre ei nu a uitat proiectele pe care le-a derulat Udrea în Baia de Aramă şi în judeţul Mehedinţi în mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, când au venit în judeţ peste 120 de milioane de euro. Acesta a subliniat că trecerea PNL Baia de Aramă la PMP este deopotrivă un semn de încredere în succesul candidaturii Elenei Udrea, dar şi de respingere a intenţiei lui Klaus Iohannis de a deveni şeful statului.

"Declaraţia consilierului local al oraşului Baia de Aramă Cosmin Bobic, cum că întreaga organizaţie PNL Baia de Aramă ar fi trecut la PMP, nu este decât o minciună şi un act de dezinformare deliberată pe care Elena Udrea şi PMP încearcă să le inducă în precampania electorală. După ce sub conducerea lui Bobic organizaţia PNL Baia de Aramă a obţinut un scor de aproape 9 procente la alegerile europarlamentare, cu mult sub scorul obţinut de organizaţia judeţeană, am propus în şedinţa din iunie a BPT Mehedinţi dizolvarea întregii conduceri şi preluarea atribuţiilor de preşedinte interimar al PNL Baia de Aramă de către dl profesor Ioan Cojocaru, consilier local al CL Baia de Aramă, propunere adoptată în unanimitate", a evidenţiat vicepreşedinte PNL.

Virgil Popescu a declarat că a vorbit cu Cojocaru, actualul preşedinte interimar, după ce a citit comunicatul PMP, acesta spunându-i că este membru din 1990 al PNL şi nu va pleca niciodată la alt partid, cum de altfel nici alţi colegi din organizaţie nu au plecat.

"Plecarea dlui Bobic cu încă 2-3 membri nu înseamnă că întreaga organizaţie a plecat şi nu înţeleg de ce a ales să mintă în loc să ne spună bărbăteşte că vrea să plece la alt partid. Aştept să îşi dea demisia şi din Consiliul Local Baia de Aramă, poziţie care o ocupă datorită PNL şi nu PMP. Şi dacă tot a venit vorba de organizaţii, ţin să anunţ pe această cale că organizaţia PMP a comunei Livezile a trecut la PNL, preşedinta organizaţiei, dna Vica Şerban, fiind primită în PNL în aceeaşi şedinţă din iunie a BPT Mehedinţi. În prezent fiind în discuţii avansate cu mai mulţi membrii PMP ce doresc să părăsească partidul dnei Udrea de la Mehedinţi şi să se înscrie în PNL", a mai precizat vicepreşedintele PNL Virgil Popescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne