Marian Oprişan comentează despre corupţia lui Adrian Năstase

Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Baronul de Vrancea devine din ce în ce mai vocal. Dacă cu puţin timp în urmă îl ameninţa pe Victor Ponta că va fi debarcat de la conducerea partidului în cazul în care se mai comportă ca Adrian Năstase, baronul de Vrancea, Marian Oprişan, îl ţinteşte acum chiar pe mentorul premierului.

Deşi posesor al celui mai longeviv dosar de corupţie - dosarul Căprioara se târâie de mai bine de 8 ani prin instanţe - Marian Oprişan nu ezită să vorbească despre lupta anti-corupţie şi apreciază că DNA nu s-a înşelat în cazul lui Adrian Năstase.

"Corupţia este prin toate sectoarele. Trebuie luptat energic împotriva acestui fenomen. România face progrese în ultimii ani. DNA este o structură necesară care a făcut multă ordine, numai că şi DNA trebuie să recunoască un lucru, că nimeni nu e infailibil. Şi unde ai reuşit în 90% din cazuri, există şi 10% din cazuri în care te-ai înşelat.

Eu sunt unul care fac parte din acest 10%. DNA s-a înşelat în cazul meu. În cazul tuturor celor care au primit condamnare definitivă, nu s-au înşelat. Şi acesta este un lucru bun", a declarat miercuri seara Marian Oprişan, la Realitatea Tv.

Întrebat despre cazul lui Adrian Năstase, Marian Oprişan a replicat: "După părerea mea, nu s-au înşelat. Dacă există semne de întrebare directe, indirecte în Trofeul Calităţii, vreau să vă spun că în dosarul Zambaccian există probe indubitabile".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne