Macovei: "Ministrul Învăţământului, domnul Curaj, să aibă curajul şi să-i retragă titlul de doctor lui Ponta"

Preşedintele partidului M10, Monica Macovei, i-a cerut, duminică, ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, să-i retragă titlul de doctor fostului premier Victor Ponta.
Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

"Suntem la sediul M10, filiala Galaţi, care este pe strada Universităţii şi Galaţiul are o universitate de tradiţie şi cu o vechime de 65 de ani şi, pentru că suntem pe strada Universităţii, unde avem o universitate foarte bună, îi cer ministrului Curaj, ministrului Învăţământului, domnul Curaj, să aibă curajul şi să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta", a declarat Monica Macovei, citată de Mediafax.

Europarlamentarul a opinat că ar trebui să le fie retrase diplomele tuturor celor care şi-au plagiat tezele de doctorat sau de masterat.

"Victor Ponta a plecat acasă că aşa i-a spus strada, dar de ce să rămână cu titlul de doctor pe care nu-l merită, pe care l-a furat? Deci, domnule ministru Curaj, aveţi curajul să-i retrageţi titlul de doctor lui Victor Ponta şi tuturor celorlaţi care şi-au plagiat tezele de doctorat şi nu sunt doctori, sau de masterat, şi să le retrageţi şi lor diplomele", a adăugat liderul M10.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne