Liga II. Antrenorul Mihai Ianovschi a demisionat de la formaţia CSM Slatina

'Întotdeauna, de unde am plecat, am plecat cu lucrurile bune. Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a II-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat..Mulţumesc CSM Slatina, Baftă CSM Slatina!' - a declarat Mihai Ianovschi, potrivit site-ului de socializare 'Facebook' al clubului.
(ALEXANDER KLEIN / AFP / Getty Images)

Formaţia de fotbal CSM Reşiţa ce evoluează în al doilea eşalon al sistemului competiţional fotbalistic din România a rămas fără antrenor după ce Mihai Ianovschi şi-a reziliat contractul.

Colaborarea încetată de comun acord, potrivit anunţului făcut de conducerea clubului de liga a doua, survine după eşecul de sâmbătă înregistrat de Rosso-nerri în faţa Pandurilor de la Târgu Jiu - codaşa clasamentului, cu scorul de 1-2.

''Întotdeauna, de unde am plecat, am plecat cu lucrurile bune. Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a II-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat. Am întâlnit şi am lucrat cu oameni extraordinari, care se înscriu în ceea ce ar trebui să reprezinte normalitatea în fotbal. Promovarea reprezintă o pagină importantă în istoria fotbalului slătinean şi sunt bucuros că am contribuit la acest lucru'', a spus Ianovschi.

''Sunt convins că se vor găsi cele mai bune soluţii, astfel încât echipa să urce într-o zonă mai liniştită a clasamentului. Consider că toţi jucătorii cu care am lucrat au progresat, în special cei mai tineri dintre ei, şi sunt convins că, dacă vor continua să muncească, unii dintre ei vor putea face pasul mai sus. Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare. Mulţumesc CSM Slatina, Baftă CSM Slatina!'', a continuat tehnicianul.

În prezent gruparea olteană ocupă poziţia a 19-a (din 21 de echipe), cu 10 puncte din 11 jocuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport