Liga I. FC Botoşani şi Universitatea Craiova, fără gol marcat în etapa a 11-a

Cele două formaţii au terminat indecis partida din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal, desfăşurată sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Botoşani, scor final 0-0.
(Captură foto)

FC Botoşani şi Universitatea Craiova şi-au împărţit punctele etapei cu numărul 11 a Ligii I de fotbal, cele două formaţii încheind sec la capătul celor nouăzeci de minute de joc regulamentare, scor final 0-0, sâmbătă seara, pe terenul grupării moldovene.

Liderul clasamentului, cu un nou conducător principal de joc în persoana lui Corneliu Papură, nu e reuşit să spargă blocada apărării moldovene, cele mai bune ocazii de a marca ale oaspeţilor fiind irosite de Dan Nistor (40), Marius Constantin (41), respectiv Cristian Barbut (90+1).

Botoşănenii, aflaţi pe poziţia a 11-a în clasament, a trecut pe lângă gol în două ocazii prin Chalkiadakis (minutele 10 şi 38).

De menţionat că partida a fost condusă de arbitrul de rezervă Bogdan Dumitrache, după ce Istvan Kovacs a aflat chiar înaintea jocului că a fost testat pozitiv la virusul Wuhan.

Universitatea contabilizează acum o singură victorie în ultimele patru partide (două înfrângeri şi un egal), în timp ce FC Botoşani venea după două eşecuri consecutive.