Lasconi: "Să nu ne lăsăm păcăliţi de 'cearta' PNL-PSD. Ciucă şi Ciolacu dansează pe muzica lui Iohannis"

Elena Lasconi
Loredana Diacu
29.09.2024

Lidera USR, Elena Lasconi, candidată la preşedinţia ţării, susţine că cearta dintre PSD şi PNL este, de fapt, o mascaradă, un joc de imagine "bine ticluit de consultanţi".

"Falsa despărţire de drumuri, mimată de conducerile celor două partide, este doar un teatru menit să manipuleze opinia publică", susţine ea.

Redăm postarea Elenei Lasconi:

"Adio, dar rămân cu tine!

Să nu ne lăsăm păcăliţi de 'cearta' celor două partide de la guvernare sau de răcirea relaţiilor între cei doi candidaţi propuşi de la Cotroceni de Klaus Iohannis! Nici de aşa-zisa lor îndepărtare de cel mai leneş preşedinte din istorie. Totul este un joc de imagine bine ticluit de consultanţi.

Nu există nicio schismă la nivelul guvernării, iar cele două personaje care i-au asigurat preşedintelui liniştea în lungile vacanţe din ultimii ani, Ciucă şi Ciolacu, dansează în continuare pe muzica lui Iohannis.

Falsa despărţire de drumuri, mimată de conducerile celor două partide, este doar un teatru menit să manipuleze opinia publică. De fapt, Iohannis conduce şi PNL, şi PSD. Şi-i conduce şi pe ambii candidaţi. Tot ce vrea e ca unul dintre ei să câştige, pentru că asta ar însemna de fapt un al treilea mandat Iohannis.

Când le-am spus celor de la PNL să se despartă de Iohannis, nu a fost o declaraţie politică, ci un sfat de bună-credinţă. Vom putea construi ceva durabil alături de PNL doar în momentul în care se vor rupe atât de PSD, cât şi de Iohannis.

Nu putem scăpa România de urmaşii comuniştilor la braţ cu PSD, nu putem scăpa România de incompetenţă şi de lene la braţ cu Iohannis."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor