Kate Middleton a încheiat tratamentul împotriva cancerului

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (NICOLAS ASFOURI / AFP / GettyImages)
Redacţia
09.09.2024

Prinţesa Catherine de Wales (Kate Middleton) a anunţat pe 9 septembrie că a încheiat tratamentul pentru cancer, cu care a fost diagnosticată la începutul acestui an.

„Vara se apropie de sfârşit şi nu pot să vă spun ce uşurare este să fi terminat în sfârşit chimioterapia”, au declarat prinţul şi prinţesa de Wales într-o declaraţie postată pe contul lor de social media X.

Kate Middleton a spus că ultimele nouă luni au fost „incredibil de dificile” pentru familia ei, menţionând că lupta cu cancerul este „un proces dificil, înfricoşător şi imprevizibil pentru toată lumea, în special pentru cei apropiaţi”.

Catherine a adăugat că a continuat să lucreze pentru o „recuperare completă”, care, a spus ea, va dura mult timp. În ciuda acestui fapt, Catherine intenţionează să se întoarcă la muncă şi la apariţiile publice în lunile următoare.

„În ciuda a tot ce a fost înainte, intru în această nouă fază de recuperare cu un sentiment reînnoit de speranţă şi recunoştinţă pentru viaţă”, a declarat Kate Middleton.

Prinţesa Catherine şi prinţul William au mulţumit tuturor pentru sprijin, Catherine adăugând că rămâne „alături” de cei care continuă să lupte împotriva cancerului.

Medicii au diagnosticat-o pe Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, cu cancer după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale în ianuarie. Ea a început chimioterapia la sfârşitul lunii februarie. Middleton a anunţat în iunie că tratamentul ei face progrese, după care a apărut în public pentru prima dată în aproape şase luni .

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor