Încolţit de DNA, un deputat PSD ţipă ca din gură de şarpe, lansând atacuri halucinante împotriva instituţiei

Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi (Epoch Times România)

Deputatul PSD Marian Rădulescu, trimis recent în judecată de procurorii anticorupţie, a lansat o serie de atacuri halucinante la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), instituţie care, asemenea „inchiziţiei”, a instaurat o atmosferă de teroare şi a fost complice la o tentativă de genocid ca urmare a faptului că a ascultat de ordinele unui dictator (Traian Băsescu) care a cerut milioane de dosare politice şi încarcerarea a milioane de oameni nevinovaţi.

„Este inadmisibil, s-a ajuns prea departe. Trei pensionari s-au sinucis de frica DNA-ului. DNA şi Băsescu au creat isterie şi frică naţională. Nici pe vremea lui Ceauşescu nu exista asemenea frică, ca oamenii să nu mai vorbească la telefon, ca oamenii de afaceri să se sinucidă, ca pensionarii să se otrăvească de frică, ca elevii şi profesorii să fie terorizaţi, ca medicii să fie hărţuiţi. Oare ce vrea DNA-ul şi Băsescu? Să iasă oamenii în stradă ca la Revoluţie împotriva fricii şi terorii? Atenţie domnilor de la DNA e prea mult, aţi făcut mult prea mult rău, milioane de oameni vă urăsc. Şi Doamne Fereşte de o scânteie. Nu sunteţi inchiziţie. Aţi terorizat până şi oamenii de la sate la referendum, v-aţi jucat până şi cu Dumnezeu, punând oamenii să jure pe Biblie pe capota maşinilor”, a tunat deputatul PSD pe un site de socializare.

Marian Rădulescu ameninţă că „va veni şi momentul Decembrie”, când procurorii, de la şefa instituţiei, Laura Codruţa Kovesi, în jos, vor trebui să plătească pentru tot răul făcut.

„Va veni momentul Decembrie. Şi va trebui să se plătească pt toate aceste abuzuri şi crime. Susţin cu tărie introducerea urgentă a legii răspunderii materiale şi penale a procurorilor şi judecătorilor. Nu sunteţi nici voi mai presus de lege şi trebuie să răspundeţi pt dosarele politice, pt oamenii închişi politic sau fără probe, pt pensionarii ucişi, pt că aţi ascultat de ordinele unui dictator care v-a spus să faceţi milioane de dosare şi să băgaţi milioane de oameni în puşcării. Aţi fost complici la această tentativă de genocid. Ţara are nevoie de linişte, românii au nevoie de calm, să nu se mai teamă să vorbească la telefon, sau pe stradă. Aţi făcut destul rău”, a declarat Rădulescu.

În opinia lui Marian Rădulescu, procurorii DNA se împart în două categorii aflate la poli opuşi, iar respectul lui se duce către procurorii antibăsişti, anti-Kovesi şi anti-Morar, care au avut curaj să îi înfrunte pe ceilalţi.

„Bravo, respect maxim procurorilor antibăsişti şi antikovesi şi antimorar care au avut curaj să îi înfrunte. Ruşine procurorilor Licu, Bica, Olaru, Băjenaru, Scânteie, Morar, Kovesi. Respect pt procurorii: Ciurea, Nastasiu, Iacobescu şi alţii. Va veni vremea schimbării şi de la Kovesi în jos în DNA vor plăti. Vor avea zeci de dosare penale şi vor ajunge acolo unde i-au băgat sau au vrut să bage pe cei nevinovaţi. Aceşti închizători. Domnilor de la DNA Basişti, nu mai sunteţi Dumnezei, s-a terminat cu abuzurile voastre de inchizitori. Prea aţi făcut dosare la comandă fără probe. Asta nu e ţara voastră. Veţi pleca odată cu Băsescu şi Udrea însă nu acolo unde doriţi. Veţi răspunde toţi în faţa legii unde niciunul dintre voi nu sunteţi mai presus. Prea multă durere aţi provocat, prea mulţi oameni s-au sinucis. Şi cine sunteţi voi? Cei mai corupţi care aţi protejat infractorii cei mai mari, pe şmecheri, mafia PDL şi Bercea Mondialul. Voi bă daţi lecţii de justiţiari? Toate abuzurile şi crimele voastre se vor întoarce împotriva voastră”, a mai scris deputatul.

Dosarul lui Rădulescu

Prea multă durere aţi provocat, prea mulţi oameni s-au sinucis. Şi cine sunteţi voi?

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia şi dare de mită.

În perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, deputatul Cătălin Marian Rădulescu s-a ocupat şi de administrarea efectivă a societăţii comerciale SC Concordia Con. Strade SRL, controlând activitatea societăţii ca director general, conform unui comunicat al DNA.

Astfel, Cătălin Rădulescu a ignorat dispoziţiile legale, conform cărora calitatea de deputat şi senator este incompatibilă cu "funcţia de preşedinte, (...) director general, director, administrator, membru al consiliului de administraţie sau cenzor la societăţile comerciale, inclusiv băncile sau alte instituţii de credit, societăţile de asigurare şi cele financiare, precum şi la instituţiile publice".

Procurorii anticorupţie arată că acesta a acţionat în mod permanent şi repetat ca administrator şi director general al SC Concordia Con. Strade SRL, substituindu-se administratorului de drept al societăţii şi exercitând şi funcţia de director general al societăţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne