În Parlament, ca pe maidan. Deputat USR, bruscat de colegii de la PSD

Dorind să-i întrebe pe colegii de la PSD de ce au părăsit sala de plen în timpul discursului lui Iohannis, deputatul USR Iulian Bulai a avut parte de înjurături şi agresivitate.
În Parlament, la votarea bugetului pe 2016.
În Parlament, la votarea bugetului pe 2016. (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"Am fost bruscat de cei din PSD şi ALDE în holul Palatului Parlamentului. Regret acest comportament al colegilor deputaţi. Sper ca cei care au votat ca ei să fie în Parlament să vadă ce au trimis. E regretabil, lupta mea pentru o administraţie corectă continuă!", scrie, pe Facebook, deputatul USR Iulian Bulai.

"Incidentul", dacă-i putem spune aşa, acuzat de deputatul USR, a avut loc în timpul discursului susţinut de preşedintele Iohannis în Parlament, moment în care o parte dintre parlamentarii PSD şi ALDE au părăsit sala de plen. Iulian Bulai a vrut să afle de ce parlamentarii PSD şi ALDE au părăsit sala în timpul discursului însă rezultatul a fost opus celui urmărit. În timp ce îi filma cu telefonul pe colegii săi de la PSD, aceştia au devenit agresivi, somându-l să nu mai filmeze.

"Băi idiotule, mai termină cu instituţia publică!", i se adresează un "ales" PSD lui Bulai, după ce USR-istul a explicat că are voie să filmeze în Parlament, aceasta fiind instuţie publică.

Potrivit Hotnews, ulterior incidentului, purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Dan Barna, a luat cuvântul şi a solicitat preşedintelui Camerei ca în baza regulamentului forului legislativ să îi cheme la ordine pe cei ce au fost agresivi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne