Halucinant: Dragnea ironizează protestele #rezist. Val de indignare pe Facebook

Liderul PSD Liviu Dragnea a stârnit un adevărat val de indignare după ce a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa protestelor #rezist.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În noaptea de sâmbătă spre duminică s-a trecut la ora oficială de vară, moment considerat prielnic de preşedintele PSD Liviu Dragnea să facă o ironie la adresa protestelor #rezist.

Liderul PSD a postat o poză de la unul din protestele din Piaţa Victoriei declanşate de adoptarea infamei ordonanţe 13, care mutila Codurile penale în favoarea infractorilor, pe care era scris următorul mesaj: "Au de gând să schimbe ora! Noaptea ca hoţii! #rezist #nudorm".

Glume
Glume (Facebook.com)

Mesajul postat de Dragnea pe fotografie se pare că nu este însă o creaţie proprie, ci îi aparţine lui Johnny Badelita, care s-a plâns că i-a fost furată ideea.

"Momentul acela când îţi fură Liviu Dragnea postarea şi o dă în nume propriu!!!", a scris Johnny Badelita pe reţeaua de socializare.

Ploaie de comentarii acide

"Domnule Dragnea, aţi mers mult prea departe. Batjocorirea unui popor e ceva grav, foarte grav. Eu cred că nu numai cuviinţa ar fi trebuit să vă oprească să postaţi astfel de lucruri, ci şi o minimă intuiţie că aşa ceva nu se face, sub nici o formă. Au mai făcut-o şi alţii, şi ştim cum au sfârşit. Va trece timpul şi, curând, istoria vă va administra lecţia ei. Dixit."

"N-au fost decât 600 mii în stradă, e ok. Tu ai câştigat alegerile şi n-ai de ce să pleci. Poţi face orice, doar ai câştigat alegerile, nu? Amuza-te-ai prin pârnaie, domnule condamnat!".

"Partea nasoală e că prin schimbarea orei Dragnea pierde o oră de libertate..."

"La mulţi ani, în dungi, mustaţă!!!"

"Până şi ora se schimbă, dară-mi-te nişte infractori din fruntea statului. Părerea mea e că e doar o chestiune de timp. Sunteţi de acord?".

"Nu ştiu dacă citiţi mesajul domnule Liviu Dragnea dar cu asemenea manifestări nu faceţi decât să generaţi ură. Nu vă bateţi joc de oameni pentru că cei care s-au adunat acolo nu sunt mereu căzuţi pe jos; sunt oameni care pot şi vor să schimbe ţara asta. O vor face! Cinismul dumneavoastră vă orbeşte, domnule. Cu cât continuaţi mascarada cu această guvernare şi acest mod de a face politică, cu atât lucrurile se agravează în societate şi se acumulează tensiuni. România s-a schimbat şi sunteţi nepregătiţi: faceţi puţin efort şi încercaţi să vedeţi lucrurile şi din altă perspectivă."

"Bravo băi Liviule! Te-ai autodepăşit cu această ironie asupra oamenilor pe care-i mulgi cu atâta neruşinare! Vorba veche: "dacă fraierii n-ar fi, şmecherii ar muri de foame!".

"Dragneo, nu mai bine ştergi tu postul ăsta? Şi dacă tot eşti în picioare poate pleci şi ne laşi. Stick to stealing."

"Domnule Dragnea, dumneata faci glume d-astea şi eu mă gândesc cum şi unde să plec din ţara asta. Ţi se pare normal să învăţ să-mi sară capacele şi dumneata să mă trimiţi în altă ţară? Că asta faci prin aroganţele astea de băiat incult şi grandoman. Zic şi eu aşa... mai poţi? Mai ai glume d-astea? Când încetezi? Bă, nu am cuvinte pentru tine. Am numai înjurături, dar bunul meu simţ nu mă lasă. Momentan."

"Te oftici, Liviule, că nu aţi reuşit să daţi ora înapoi cu 27 de ani?"