Lăzăroiu: Programul PSD, inspirat de un Moş Crăciun în gravă comă etilică. Dragnea i l-a băgat pe gât surogatului Grindeanu

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a băgat surogatului Grindeanu pe gât maculatura aia de campanie care promite bunăstarea - programul PSD inspirat de un Moş Crăciun într-o gravă comă etilică - şi oricum o va da nu va fi bine pentru el, este concluzia la care a ajuns Sebastian Lăzăroiu.
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Devine tot mai clar că actualele politici economice şi bugetare ale Guvernului Grindeanu n-au nici cap, nici coadă şi ne îndreaptă spre o fundătură, dovadă stând semnale de alarmă trase de partenerii internaţionali, cifrele privind încasările pe primele luni etc., a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Sebastian Lăzăroiu.

"Confuzia şi bâlbâiala neuronală la cel mai înalt nivel s-au văzut cel mai limpede în declaraţia stupefiantă a trezorierului şef - dacă vedem că depăşim deficitul, mai tăiem din cheltuieli. Te duci la croitor şi-ţi decupează stofă de XXL, îţi ia banii şi la sfârşit te asigură că, dacă o să arăţi prea lălâu, mai scoate din foarfeci la mâneci şi la craci ca să cadă pe M-ul tău de manechin", a declarat Lăzăroiu.

În opinia fostului consilier prezidenţial, toate acestea au la bază programul de guvernare al PSD inspirat de un Moş Crăciun într-o gravă comă etilică.

"Deşi totul pare rod al populismului şi incompetenţei, s-ar putea ca măcar unul din actori să fi avut o logică în toată aparenţa asta de zăpăceală. Şi ăla-i Dragnea. El i-a băgat surogatului Grindeanu pe gât maculatura aia de campanie care promite bunăstarea. Dacă se ţine de ea, intră cu coarnele-n uluci şi bagă şi căruţa-n şanţ. Dacă nu se ţine de ea, provoacă nemulţumirea credulilor care stăteau cu mâna întinsă", a precizat Lăzăroiu.

Cu alte cuvinte, oricum o dă Grindeanu, nu-i bine pentru el.

"Dar dacă nu-i bine pentru el, e bine pentru următorul premier, venit salvator pe un cal alb. Să fie ăla Dragnea? Curtea Constituţională urmează să ne dea curând răspunsul", a afirmat Lăzăroiu, adăugând că liderul PSD o să vină "ca ăla care repară, cel prudent şi ştiutor şi o să zică: programul meu era bun, dar pe mâna proştilor ia uite ce a ajuns, acum au stricat mai rău".