Elena Udrea: "Vasile Blaga este cel care va pune bomboana pe coliva PDL"

Elena Udrea , PMP
Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)

Plecată de la PDL în primăvară pentru a se înscrie în PMP, partid al cărui preşedinte a şi devenit, Elena Udrea îşi exprimă acum, în prag de fuziune PDL-PNL, "regretul" faţă de dispariţia "brandului de succes" PDL.

"Vasile Blaga este cel care va pune bomboana pe coliva partidului, condamnându-l fie la anonimat, fie la dispariţie", a scris preşedintele PMP, Elena Udrea, pe contul de Facebook, sâmbătă, ziua când Congresul PNL a votat în favoarea fuziunii PNL-PDL, iar Klaus Iohannis a anunţat, în prezenţa lui Vasile Blaga, că PDL este de acord ca noua formaţiune rezultată din fuziune să se numească PNL.

"Congresul de astăzi al liberalilor a dovedit că am avut dreptate: PDL îşi trăieşte ultimele săptămâni de viaţă până ce se va 'topi' în PNL", adaugă Udrea, care a militat luni de zile în favoarea unificării dreptei şi în special a unei alianţe cu PNL în vederea alegerilor prezidenţiale, dar, nu a fost invitată la negocierile iniţiate în acest scop de PDL şi PNL după alegerile europarlamentare din mai.

"Sunt doar două lucruri care mă surprind:

1. Lipsa de demnitate a celor care conduc astăzi partidul. Practic, sunt în stare să înghită orice jignire sau umilinţă şi să arunce istoria PDL la gunoi doar pentru a prinde un loc ceva mai în faţa, pentru a obţine firimiturile pe care le oferă liberalii.

PDL îşi trăieşte ultimele săptămâni de viaţă până ce se va "topi" în PNL

2. Reacţia palidă, de ochii lumii, a oamenilor de bună-credinţă din PDL, care au muncit pentru acest partid, care au trecut ţara prin cea mai gravă criză economică a ultimului secol şi care au reuşit să obţină victorii politice extrem de importante", mai scrie preşedintele PMP.

În chiar ziua când Mihai Răzvan Ungureanu arăta la Congresul PNL în care s-a votat fuziunea criticată de Udrea, că "dreapta l-a făcut pe Ponta premier şi tot dreapta îl poate face preşedinte" prin dezbinare şi războire cu sine, Elena Udrea, fost deputat PDL, actual preşedinte PMP, îşi exprimă regretul după brandul pe care oricum îl părăsise, pentru a putea primi partidul "în blugi" în dar.

"Regret dispariţia acestui brand cu un succes uriaş, care a însemnat ceva pe scena politică din România: a dat de trei ori primarul Capitalei, de două ori preşedintele României, a dat Guvernul şi conducerea Parlamentului. Acesta a fost, sub Traian Băsescu şi Emil Boc, Partidul Democrat Liberal", conchide Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne