Elena Udrea: Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?

Elena Udrea, la ICCJ, 17 februarie 2015
Elena Udrea, la ICCJ, 17 februarie 2015 (Epoch Times România)

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, acuzată de corupţie în două dosare de răsunet - Gala Bute şi Microsoft - se declară persecutată de procurorii DNA. Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, fosta şefă PMP arată că, în doar două săptămâni, nu mai puţin de opt cereri de arestare preventivă şi urmărire penală au fost formulate pe numele ei de oamenii Codruţei Kovesi.

"Nu mai bine mă ardeţi pe rug? Opt cereri de arestare preventivă şi urmărire penală în două săptămâni formulate de procurori împotriva mea, dintre care trei în numai două ore! Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzaţii total nefondate.

Numai denunţurile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toţi cei implicaţi, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestaţi, doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzaţii la adresa mea! Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?", întreabă Elena Udrea.

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.