Dreptul la replică. Udrea neagă că ar fi luat mită prin Tudor Breazu

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Elena Udrea se apără după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora ar fi luat mită aproximativ 300.000 de lei prin intermediul administratorului moşiei sale de la Nana, Tudor Breazu, reţinut acum câteva zile în dosarul Gala Bute, bani din care ar fi plătit pentru organizarea zilei acesteia de naştere la Predeal, dar şi excursii pentru ea şi Ana Maria Topoliceanu.

"Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei", a precizat Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului a subliniat că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate în contextul în care nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-a considerat la un moment dat prieteni.

"Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei", a afirmat fostul candidat la prezidenţiale.

Fosta şefă PMP susţine că nu este de mirare că aceste aşa-zise "detalii picante", deşi nereale, au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat.

"Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)", a concluzionat Elena Udrea.

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne